Toto je uz ozaj sila. Ano, fakt, ze ti uz 24 hodin nezazvonil telefon je doslova predzvest apokalypsy ! Mal by si ist po posledne pomazanie, zamknut sa v izbe a poriadne zadepkovat. Koniec sveta sa blizi !!!
Telefón úplne zo zásady ignorujem, čo značne vytáča tých príležitostných nešťastníkov, čo mi volajú kvôli úlohe a pod. a on leží vymlátený kdesi pod stolom... Takéto veci ma depkovali asi v trinástich, ale to obdobie bola kapitola sama o sebe; teraz zúrim, keď mi niekto volá, lebo poväčšine to nemá znenie "chýbaš mi", ale "nezabudni mi priniesť zošit z chémie"
@13 nevidím dôvod prečo by som tam mala dávať zavináč a tvoj nick...ak tam nedávam zavináč a tvoj nick automaticky je to venované zakladateľovi diskusie...
ja som nerada ked mi telefon zvoni pretoze to znaci najcastejsie iba to ze mama zase alebo foter otravuju ako zvycajne s takymi vecami ze mi idu puknut nervy s ostatkom si len pisem nerada volam takze o to nudza neni taktiez a este neznasam to ked ma stale otravuju z T-mobilu cez SMSky s jebnutymi reklamami alebo sutazmi o auta atd...neni nic horsie ked cakam dolezitu sms uz myslim ze mi pise dotycny clovek a kuknem na displej mobilu a to ten t-mobile prave skoda ze sa tie reklamy nedaju zrusit
@32 presne! obe mi lezie na nervy aj tie sms aj telefonaty od rodicov... moja matka ma v telefone este taky neprijemny skreklavy hlas ... no ale dobre no.. a s kamaratmi si skor volam, lebo u nich nikdy nie je istota ci odpisu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
možno preto, lebo nemám svoje číslo priamo v nicku (ale v profile hej )
Toto je uz ozaj sila. Ano, fakt, ze ti uz 24 hodin nezazvonil telefon je doslova predzvest apokalypsy ! Mal by si ist po posledne pomazanie, zamknut sa v izbe a poriadne zadepkovat. Koniec sveta sa blizi !!!
a ked mi aj nejaka bludna dusa zavola .. chce len ist von abo si vypytat du ..
ja vacsinou von nemozem alebo uz nieco mam .. cize mi to moze byt u prdele.. fon mam na pocuvanie hudby (alebo skor tu 2-gigovku..)
a ked nie je mi to jedno...
Toto je otvorená téma.
Ak ti vadi ze ti nezvoni, niekoho prezvon a on ti zavola naspat
mne zvoni skoro kazde dve hod dakto otravuje a bola by som rada keby zvoní menej
Nenapísal si ZAVINÁČ a číslo príspevku, na ktorý reaguješ.
Moje meno je Pavol.
Ešte, že si tam vložila tých smajlíkov ... :-V
Nenapísala to malo byť. To a nejako vypadlo.
To je dobrý nápad.
Tak nabudúce ... Yes?
Čo tým korešponduje myslíš?
Akurát sa potom rozčulujú ľudia, čo mi volajú, že sa mi nikdy nedá dovolať
mne zvoni dost casto na moj vkus,niekedy ma to aj vytaca...ale som rada,ved ked ho zrusim,tak zavola neskor,alebo ja...ziadny problem...
@19 ty odkedy takto pises????
paani..
A podľa Teba mám koľko?
A to už prečo?