s tou kamaratkow, ktora sa hnevala na teba preto, ze si nechcela s nou ist za tym chalanom, co sa jej pacil?
ja som bol dnes s priatelkou a hoci to bola len mala chvila, tesim sa a tesim sa aj z toho, ze ma to az tak nesere uz, ze sme malo spolu.
a este sa mi pred prednaskou, opierajuc sa o ruku a v druhej drziac otvorenu knihu, podarilo skoro zaspat, okolo ma 10 spoluziacok a proste dzig...vnimal som hluk aj vsetko, nebol to este spanok, ale uz sa mi zacinalo snivat, to viem urcite.
a este dolezite - isiel som po stanici, siel som domov a videl som ludi, starsiu pani v ciernom a dospeleho muza na bicykli, stal pri nej, bol zvlastne obleceny (obrovsky ruksak a na hlave prilbu, pod ktorou mal (myslim) ciapku a este kuklu, cize mu bolo vidno len oci, myslim, ze mal dlhe vlasy) a ked som siel okolo tak prave vravel: "dobre no, rad som ta stretol, maj sa pekne. a nebud smutna!" mal taku hlbku v ociach a toto povedal tak mudro "a nebud smutna!" takym upokojujucim hlasom, myslim si, ze to je dobry muz.
@3 nie je to zle, ved to vobec neznamena, ze mi nechyba a ze ju nemam rad a ze s nou nechcem byt. chcem s nou byt vela, ale ked sa to neda, tak je pre mna aj pre nu lepsie, ked sa s tym vieme zmierit...keby sme boli kvoli tomu smutni, nahnevani a nervozni, to by bolo iba horsie.
jej taq ste sa xonecne uzmierili. taq dufam ze teras us budes mat lepsiu naladqu. ja som mala taqi fayn dniq. som bola na orchestry a tam som sa rozpravala s mojimi detmi. taqe zwate
@malapohroma jheeeej faaaqqqt?? to je phecQaaaaa...
ja som mala dneska dobrý deň trošku som si blicla zo školy, trošku som mala super hodinu spevu a trošku (teda väčšiu trošku ) sa akurát idem učiť.. hastala vista bejbe!
schytal som 0/12 za 7stranovy protokol ktory som robil 2hodiny len preto ze som nemal graf, mal som neoznamenu pisomku z obcianskej a pisomka z ele nabrala na obratkach lebo nasa trieda nasrala ucitela takze namiesto toho aby dodrzal ze to bude pisomka bez obrazkov a schem sme mali tak 50% len schemy ktore samozrejme nikdo nevedel kedze bolo povedane ze tam nebudu..a na zajtra sa tesim este viac odpoved z automatizacie pisomka z elektrotechnickych merani a pisomka z manazmentu a ja p*cu viem ale inak uplne v poho =D
@fxx ja som nepovedal, ze nie si...hoci mam o tom svoje pochybnosti, ale to je moj problem
ale ked nakopcim tuna prvy onen z gugla co naslo, je to z wikipedie:
Flegmatik je jeden zo štyroch druhov temperamentu . Je to málo citový človek; človek ľahostajný, chladnokrvný, nevšímavý. Avšak tieto negatívne vlastnosti sa môžu prejavovať len navonok . Vo svojom vnútri to môže byť veľmi dobrý človek , ktorý rešpektuje iných a má srdce otvorené.
Najlepšie flegmatika vystihujú výroky podľa vzoru "No a? Veď sa nič nedeje!", "Mne je to jedno!" a podobné.
tak neviem no....ide hlavne o to, ze pouzitie dvoch hrubych vulgarizmov na oznacenie cloveka, ktoreho vobec nepoznas, nepodporuje velmi dojem, ze ti su veci jedno. hlavne je problem v tom, ze hrube vyjadrovanie sa mi spaja s agresivitou a emocnym rozrusenim, ale je mi jasne, ze vela ludi dokaze nadavat uplne pokojne a vobec na to nepotrebuju nejaky zvlastny podnet. napriek tomu si myslim, ze vulgarizmy v sebe tuto agresivitu zahrnaju, na to boli vytvorene, aby sa dal nimi ventilovat hnev.
@hangtime11 co je na tej teme zle? alebo to urcujes podla tych mojix q,w a pod? ak iba podla toho taq to potom o tebe radcej pomlcim lebo sa mi zda ze neni normalne taq sa vijadrowat iba na zaklade mojho pisania
stalo sa mi zle a iba zle... cely skurveny den nic dobre a este som aj natrafil na tuto diskusiu, kde zakladatelka zjavne nevie vobec pisat a faktom zostava, ze je to riadna pic ...
@love4ever - stále by to bola sprostá téma, prečo by sa ti mal niekto zdôverovať, načo ti to je vedieť ? a aj tak by si to gramaticky správne nezvládla, zalez niekam do diery ty chudera
@iwuanka pocuwaj diewca. ja ta neurazam tak laskawo mi daj pokoj aj ty. aq nemas co k teme powedat taq naco sa vijadrujes? cakala bi som od 19 rocnej ze si najde rozumnejsiu zabawku ako hadat sa so mnou 12rocnow wo forume o gramatike a zosmiesnowat ma. ale aq ti to nejako pomoze zdwihnut sebawedomie taq len si posluz len nedawaj zawinac pred moj nick nex sa na to nemusim pozerat.
@hangtime11 nexcela som sa rozculit ale neda sa inac pri tebe. ty si proste hlupaq. ak newies normalne argumentowat alebo nedokazes pochopit otazku ci wyznam wety tak mi radsej daj pokoj. a nepisem taq preto lebo taq pisat nexcem. nemienim sa bawit s niekym kto swoj nazor newie dobre obhajit a dochadzaju mu slowa tak radcej nadawa.
@love4ever ja ťa neurážam..... napíšem ti to tu ešte raz, ale už naposledy. pri tebe je to tak ako hádzať hrach o stenu. (si to zisti ak nevieš čo to znamená) na !!!12 ročné!!! dievča je to už fakt trápne nevedieť gramatiku. Ja sa s tebou nehádam.... len reagujem na tvoje príspevky..... Nezosmiešňujem ťa... ty to robíš aj sama!!!
@hangtime neviem pochopiť túto skutočnosť že je fakt asi prije...á
@love4ever - to nieje o tom, že neviem argumentovať, to je o tom, že na teba sa nič iné povedať nedá, len že si prijebaná, chápeš ? decko sprosté ja len dúfam, že keď budeš mať aspoň 18 rokov, prídeš sem na toto fórum a pekne si to tu popozeráš a uvedomíš si, čo si bola za piču, ovšem ak ňou nezostaneš aj potom ...
@iwuanka mozem zacat oslawowat? konecne si sa ku mne wijadrila naposledy! to je az na neuwerenie. a ci je to trapne alebo nije teba to trapit nemusi.
@hangtime11 to ze mas 17 neznamena ze mas aj rozum. mozno ked vyrasties taq to poxopis. a mozno ked virasties taq zistis aj to ze ludia maju aj ine kvality nie iba tu ci wedia alebo newedia gramatiku. alebo ci pisu q, x a w vo vetax.
a to sa nestane zebi som sem w 18 prisla na toto forum.
naco sa zasa tozculowat s tebou? nema to cenu. ked raz nexapes taq nexapes
@love4ever@49 AK PODĽA TEBA NIE JE GRAMATIKA DÔLEŽITÁ, TAK TY SI TEDA PEKNÁ BUDÚCNOSŤ PRE SLOVENSKO. dúfam že nebudeš mať deti.. aby sa to nešírilo ďalej.
@love4ever píše sa to mier s teboU U U U U U..... a žiadne w a ani v!!!! ukáž to niekedy tvojej mame čo tu vypisuješ. ako by sa zatvárila. a inak pozdravujem tvoju slovenčinárku. určite má z teba radosť.
@iwuanka ja uz twoje komenty zacnem brat ako komplimenty. este sa mi nestalo zebi niekomu tak lezala na srdci moja gramatika. twoj zaujem mi skoro lixoti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ja som bol dnes s priatelkou a hoci to bola len mala chvila, tesim sa a tesim sa aj z toho, ze ma to az tak nesere uz, ze sme malo spolu.
a este sa mi pred prednaskou, opierajuc sa o ruku a v druhej drziac otvorenu knihu, podarilo skoro zaspat, okolo ma 10 spoluziacok a proste dzig...vnimal som hluk aj vsetko, nebol to este spanok, ale uz sa mi zacinalo snivat, to viem urcite.
a neni to zle ked ta to nesere ze si s nou malo?
@d4nn13ll i agree with you
ja som mala dneska dobrý deň trošku som si blicla zo školy, trošku som mala super hodinu spevu a trošku (teda väčšiu trošku ) sa akurát idem učiť.. hastala vista bejbe!
Ešte stále hlboko v sračkách.
ale ked nakopcim tuna prvy onen z gugla co naslo, je to z wikipedie:
Flegmatik je jeden zo štyroch druhov temperamentu . Je to málo citový človek; človek ľahostajný, chladnokrvný, nevšímavý. Avšak tieto negatívne vlastnosti sa môžu prejavovať len navonok . Vo svojom vnútri to môže byť veľmi dobrý človek , ktorý rešpektuje iných a má srdce otvorené.
Najlepšie flegmatika vystihujú výroky podľa vzoru "No a? Veď sa nič nedeje!", "Mne je to jedno!" a podobné.
tak neviem no....ide hlavne o to, ze pouzitie dvoch hrubych vulgarizmov na oznacenie cloveka, ktoreho vobec nepoznas, nepodporuje velmi dojem, ze ti su veci jedno. hlavne je problem v tom, ze hrube vyjadrovanie sa mi spaja s agresivitou a emocnym rozrusenim, ale je mi jasne, ze vela ludi dokaze nadavat uplne pokojne a vobec na to nepotrebuju nejaky zvlastny podnet. napriek tomu si myslim, ze vulgarizmy v sebe tuto agresivitu zahrnaju, na to boli vytvorene, aby sa dal nimi ventilovat hnev.
@hangtime11 co je na tej teme zle? alebo to urcujes podla tych mojix q,w a pod? ak iba podla toho taq to potom o tebe radcej pomlcim lebo sa mi zda ze neni normalne taq sa vijadrowat iba na zaklade mojho pisania
@pubertslatinocelny dakujem
čo pozitívne, alebo, naopak, negatívne ste dnes zažili? - to by uz nebola taka zla tema co? sa spamataj chlapce a mi nehowor take hluposti
@iwuanka @39
@hangtime neviem pochopiť túto skutočnosť že je fakt asi prije...á
@hangtime11 to ze mas 17 neznamena ze mas aj rozum. mozno ked vyrasties taq to poxopis. a mozno ked virasties taq zistis aj to ze ludia maju aj ine kvality nie iba tu ci wedia alebo newedia gramatiku. alebo ci pisu q, x a w vo vetax.
a to sa nestane zebi som sem w 18 prisla na toto forum.
naco sa zasa tozculowat s tebou? nema to cenu. ked raz nexapes taq nexapes
dufas ze nebudem mat deti? hm. to netreba komentowat. teraz si sa pekne odprezentowala aj ty sama. x) mier s tebow