Kamarát vypil 12 paralenov, 10 ibalginov, 7 brufenov a zapil do vinom....
Chcel sa od**bať lebo mu mama dala zaracha. Okrem zvýšenia stupňa mentalnej retardacie v jeho pripade nedošlo k nijakym vedlajšim učinkom ak neprihladame na to že grcal krv..
tak fajn moja kamarátka zožrala asi 35 ibalginov vypila na to polku flaše hrušky alebo čo to bola, ogrcala celú izbu...doktor jej povedal, že je zázrak že vôbec žije...a napokoc skončila na psychiatrii na dva dni..kde s nej spravili ešte väčšiu dementku aká bola...ale v podstate ju majú všetci teraz za nejakého psychopata a to zato že sa snou rozišiel frajer, s ktorým bola asi mesiac a to iba preto že sa musel učiť na maturity a tak nemal na nu tolko času
no čo ti poviem najlepšie bolo natom že sme prišli za nou do nemocnice na druhý deň a ona vysmiata ako keby ani skoro nezomrela a celý čas nám hovorila ako strašne vypadá že jej máme doniest nalovátka ja som naňu kukala že prosím ťa ty si uvedomuješ čo si spravila ?D
Väčšinou nič, keď si už náhodou dám max tri poháriky, zásadne mi to vyjde aj na užívanie nejakých liekov, a kým nemachrujem s prekračovaním dávkovania, nemávam problémy.
@dominika0909 ak ja nechcem nijako uraziť tvoju kamarátku, ale to je fakt to najhoršie čo môže byť, keď si neuvedomí čo to mohlo mať za následky. Nechápem ľudí čo si chcú zobrať to najdôležitejšie, tobôž nie keď kvoli nejakému debilovi....
@matusha jak sa hovorí proti gustu žiaden dišputát
Lieky nicia pecen. Alkohol nici pecen. Kombinacia lieky a alkohol nici pecen mnooooohonasobne viac ako keby si ich zobral zvlast. A to je je najlepsia varianta aka moze nastat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ak zapila nejaký paralen alebo podobnú vec. tak sa jej nič nestane. ak niečo silné ako antibiotiká, alebo lieky na hlavu tak jej bude mrte zle.
Inak kulturna vložka:
Kamarát vypil 12 paralenov, 10 ibalginov, 7 brufenov a zapil do vinom....
Chcel sa od**bať lebo mu mama dala zaracha. Okrem zvýšenia stupňa mentalnej retardacie v jeho pripade nedošlo k nijakym vedlajšim učinkom ak neprihladame na to že grcal krv..
tak fajn moja kamarátka zožrala asi 35 ibalginov vypila na to polku flaše hrušky alebo čo to bola, ogrcala celú izbu...doktor jej povedal, že je zázrak že vôbec žije...a napokoc skončila na psychiatrii na dva dni..kde s nej spravili ešte väčšiu dementku aká bola...ale v podstate ju majú všetci teraz za nejakého psychopata a to zato že sa snou rozišiel frajer, s ktorým bola asi mesiac a to iba preto že sa musel učiť na maturity a tak nemal na nu tolko času
Dobre, ako on tiež možno mierne pribrzdený a ona..ona nie že trúba,,,ale klaksón. Hentakú vec zdravý človek nespraví...
no čo ti poviem najlepšie bolo natom že sme prišli za nou do nemocnice na druhý deň a ona vysmiata ako keby ani skoro nezomrela a celý čas nám hovorila ako strašne vypadá že jej máme doniest nalovátka ja som naňu kukala že prosím ťa ty si uvedomuješ čo si spravila ?D
@matusha jak sa hovorí proti gustu žiaden dišputát
aj ja hovorím, a najlepšie je že on sa k nej potom aj vrátil