Už vela krát som nad tým rozmýšlal a podla mna to nie je úplne hlúpa otázka.
Teoreticky, teda podla mňa je naše telo akýsi hardware a myšlienky a vspomienky uložené v mozgu sú akoby software.To znamená že po smrti teda po pokazení nášho hardwaru na
Takze co treba spravit? Novy hardware Verim, ze o nejaky cas, s dostatocne sofistikovanou technikou, bude moct nase vedomie existovat na podklade elektronickeho hardwaru. Potom si moze mozog kludne odumriet...
...energia je nezničiteľná, nevzniká ani nezaniká, len sa premiena z jednej formy na druhú...
Ak by bolo naše vedomie z časti energiou, smrť by neznamenala úplný koniec...ale to len premýšľam-každopádne každý človek zomrie skôr či neskôr, takže uvidíme.....
Azel: "Hmmm, a kde by sa mali uchovať tie myšlienky? Keď sa nemajú kde, je logické, že nebudú... "
A v com je uchovany vesmir? Podla teorie big bang, je vesmir z ohromne malej hmoty a predsa je taky obrovsky. Tiez to nie je logicke (ako kopa inych veci) a predsa je to tak.
Tommyhot: Nepovedal by som, že nelogické... Ale v skutočnosti by myšlienky potrebovali aspoň čosi, kde by sa mohli uchovať... Môže to byť veľmi malé, ale musí to existovať, nemôže to byť ilúzia typu "duša" (ktorá nie je vedecky definovaná ani dokázaná)...
Ale objavil už niekedy niekto práve to "čosi", kde by sa myšlienky MOHLI uchovávať pre prípad smrti? Lebo keby to niekto fakt objavil, znamenalo by to obrovskú senzáciu...
Existuju aj nevedecky dokazane veci a ked tomu niekto neveri je prudko zacykleny na jeden odbor.. a je rovnako zaslepeny vedou ako kkrestania bohom.. tot moj nazor sorry
Myslienkiy sa po smrti nevyparia, to viem urcite, len to je na dlho. A dusa neumiera, len je uvaznena v ludskom tele, ale ked clovek umrie, dusa este existuje. Mam viac teorii, ale k jednej sa priklanam viac, lenze to je na dlhsie.
POZOR mam super prispevok, vychadza z predpokladu že po istom čase bude vyvynuta technika na uchovavanie myslienok,teda: teda,, pred tym ako zomriem sa moje myslienky a "mozgove algoritmy" zložia napr. na počítačovú sieť,, moje ja vlastne bude teda prebyvať vo virtualnej realite. Predstavne si že za napr 100 rokov sa podsvetie "zhmotni" myslim tym, že napr vas znamy zormie bude jeho život pokračovať vo virtualnej realite do ktorej môžete kedykolvek zavitať. napr. kludne sa s nim môžte porozpravať ako vam chyba jeho dotyk atd. ale jeho mentalita bude žiť v umelej realite. Po grafickej sranke by napr mohla vypadať ako naš realny svet, teda domy, odbchody, psy, skratka všekto.. , život by mal teda pokračovanie ako si to predstavuju niektore naboženstva,, telo sa premeni v prach a duša bude nesmrtelna,, čo vy na to??
nase spomienky zomru s nami.predstavte si ,ze v noci zaspite a sniva sa vam nieco.Tak to bude aj po smrti chvilu sa vam bude snivat nieco kym vam nezhnije mozog,lebo v mozgu sa odhrava vsetko.
toto co vy tu setci riesite. je uz davno vyriesene. ano budu sa dat uchovat myslienky po smrti. ale dokedy budu ludia hlupaci tak sa to diat nebude.... RAEL...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
original
» www.btinternet.com/~ian.pearson/we...
ja umrem.... pitche načo ja sem vlastne chodim
...energia je nezničiteľná, nevzniká ani nezaniká, len sa premiena z jednej formy na druhú...
Ak by bolo naše vedomie z časti energiou, smrť by neznamenala úplný koniec...ale to len premýšľam-každopádne každý človek zomrie skôr či neskôr, takže uvidíme.....
A v com je uchovany vesmir? Podla teorie big bang, je vesmir z ohromne malej hmoty a predsa je taky obrovsky. Tiez to nie je logicke (ako kopa inych veci) a predsa je to tak.
Ale objavil už niekedy niekto práve to "čosi", kde by sa myšlienky MOHLI uchovávať pre prípad smrti? Lebo keby to niekto fakt objavil, znamenalo by to obrovskú senzáciu...
Inak odporúčam od satinského Listy z onoho sveta.
vesmir je aj o paradoxoch...pravdou je aj paradox
ake myslienky? tvoja energia sa postupne "vypari" do najblizsich objektov, ci to budu dazdove pralesy alebo betonova cesta, to ja netusim
Este ze tu uz nebudem...
a asi aj tak nebudes mat zaidne .. proste to bude totalny KONIEC .. svet bez mysleinok .. asi