Najskôr som myslel, že ako sa mi vnútorne páči narozdiel od mužov, na ktoré som už plánoval odpovedať ...tak mňa skôr zaujíma vnútro, to aká je, a či sa vie chovať ...či sa nechová ako vypustená z chlieva, ale vie sa správať primerane na svoj vek ...mne sa okrem toho páči na ženách, že vedia byť mnohokrát tak milé, pekne nežné, dobrosrdečné, a že sa správa tak, ako sa má žena správať ...mám rád romantičky, častokrát mi to imponuje ...a či má baba veľké prsia alebo menšie, prípadne malé, tak na tom si tak nezakladám ... akurát, isteže sa aj ona cíti ženskejšie, keď má nejaké prsia a zadok
Tvár jednoznačne, najviac ma fascinujú pekné malé nosy, to neviem odtrhnúť pohľad keď vidím fakt krásny a teda aj veľmi pekné špecifické črty tváre, postava ma až tak nezaujíma, ale ako celok si všímam hlavne štýl a celkové vyžarovanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A chrbát
Postava v podstate zahŕňa aj tebou spomenuté časti, ale pre mňa nie sú podmienkou toho aby sa mi páčila.
a pripájam sa k @Mielikki - niet nad pekný chrbt!
Sám by som to lepšie nenapísal