Bola som chlap, naháňala som ženu svojich snov a keďže som bola ozbrojená (naháňala ma polícia), spomínaná žena, aj keď ma milovala, vytiahla zbraň tiež a ohrozovala ňou mňa (a pritom po mne kričala, ako veľmi ju to mrzí)
Povedala by som, že toho Hulka som v noci pozerať nemala
Ja mam lol Sni Všetko začne keď si ľahnem zaspím a spadnem z postele a spím dalej a v sne sa my sníva ako byjem spolužiaka a som v hre CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 xD
ze sa mi hovno s riti kyvalo xD (babkina oblubena hlaska ... ale ne ja si nepamatam niekedy sa prebudim mokra ale z toho ze sa mi daky horror abo co snivalo a inokedy cela happy
že som mala svadbu, a po svadbe som všetko išla upratovať a išla som výťahom, výťah sa zasekol, všetko sa začalo rúcať a ja som stratila košík s pohármi, potom som ich nemohla vrátiť
že som bola v škole a všetci si museli vyzuť topánky a hádzali sme ich von oknom
že som mala takú super! blúzku a stretla som babku
a to je asi všetko, čo si pamätám ale tak túto noc sa mi dosť snov snívalo
fuuu mna nahanal nejaky muz vtakom uzavretom priestore.. D bola som tam aj skamkami a kamki zabil na zaciatku thak nechutne racej totu nedem rozpisovat a potom nakonec zabil aj mna podrezal mi krk heh
Tento si pametám. Ušiel som z domu s niakou onou, do nakeho prívestu. Tam došla dalšia oná. Potom tam prišla aj druhá oná. Potom tam prišli oní a vyhrážali sa nám. Potom sme utekali po niakom meste a bum našli nás. Zase sme im utiekli zas nás našli. Chceli nás ukrižovať ak sa k ním nepridáme. A skončilo to tak že sa všetci pridali k nim okrem mňa, utiekol som im domov. Taký hororoví sen. Ale neviem prečo som sa v nom furt smial.
ze som bola diskoteka na nasej zeleznicnej stanici ... a moja kamoska vsetko fotila a ze som sa bozkavala s jednym kamaratom s kt. som nebola v kontaktee uz hrooozne dlho... a aj to odfotila... a mala som nejake divne boty... ... vyzerali ako chalanske boze ?
mne sa snivalo ze som cakala na elektricku na obchodnej a kupovala som si v automate 3 listky a ono mi to dalo asi 10 a potom som nemohla nastupit lebo ta elektriicka bola uplne prepchata ludmi
celý svoj sen som bol na obrovskej platni Best Of Beatles a na tej platni som len tak ležal zatiaľ čo tá robila otáčky v gramofóne, a v ušiach mi znelo Obladi Oblada, bola to fantazmagória ale úžasná, myslím, že som aj v spánku hýbal telom do rytmu. a z platne som pozoroval celý svet, ktorý išiel tempom Obladi Oblada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Urobili by ste to za 1€ ?
Lebo teda ja NIE ..
Asi až za 5€ aj to by ma museli prehovárať
Noa nie ? Na koniec u mňa doma do 3
just joking
Povedala by som, že toho Hulka som v noci pozerať nemala
že som bola v škole a všetci si museli vyzuť topánky a hádzali sme ich von oknom
že som mala takú super! blúzku a stretla som babku
a to je asi všetko, čo si pamätám ale tak túto noc sa mi dosť snov snívalo