Chcela by som strašne nejaké tattoo na zápästie, ale neviem čo si tam mám dať..jedno viem, že nechcem tam mať žiaden obrázok, ale niečo ako hope, alebo forever..neviem, poradte mi prosím
neviem ja veľmi neuznávam takéto tetovania "nasilu", len aby si tam niečo mala... keď už,tak niečo čo pre mňa má a bude mať význam...ako bolo povedané,budeš to tam nosiť celý život,takže...
@minniee radšej ešte pár rokov počkaj, napríklad ak by si chcela pracovať v banke a pod. neviem akoby ti tolerovali tetovanie na zápästí...možno teraz hovoríš, že to robiť nechceš, ale to si ešte veľakrát rozmyslíš, tak ako to tetovanie
@minniee Možno, že sa chceš inšpirovať a ja viem, že je tisíc možnosti, ale si ešte mladá tak o tom pouvažuj ešte dosť dlho a vyber si sama to čo je blízko tvojho srdcu...
vieš čo ja ti tu teraz poviem že vytetuj si tam pre mna za mňa hovno a ty si ho tam vytetuješ? preboha dievča, ak už tetovanie tak určite si to dobre premyslím a nepotrebujem radu iných!kurva však máš len 5 dosť skoro na rozhodovanie že niečo tam budeš mať do konca života...
Vooooooooov tamtá deviatačka ma keru na zapasti a ma tam v preklade po slovensky nadej, navždy medved cukor citron korytnacka (to je 1).... bože ona je taká úžasná ......
Preboha vsak si sweet fiftinka ja 41 ročna sa neviem rozhodnuť už 10 rokov čo si dám aby som to neľutovala v 50tke .... no podla mna sa neda rozhodnut tak skoro (nechapem tvojich rodicov btw.) a urcite by som si tam nedala hope , forever alone , .. a neviem ake sracky.. Ja by som si skor dala niečo čo by mi niečo pripominalo a hlavne vlastné.. eh načo by mi bola nejaka okopirovana tetka .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
to fakt nemáš vlastný rozum???
Počkaj tak cca do osemnástky ono si to ešte premyslíš...
Preboha vsak si sweet fiftinka ja 41 ročna sa neviem rozhodnuť už 10 rokov čo si dám aby som to neľutovala v 50tke .... no podla mna sa neda rozhodnut tak skoro (nechapem tvojich rodicov btw.) a urcite by som si tam nedala hope , forever alone , .. a neviem ake sracky.. Ja by som si skor dala niečo čo by mi niečo pripominalo a hlavne vlastné.. eh načo by mi bola nejaka okopirovana tetka .
TU ROZREZAŤ