a to musis nieco dostat? zrutil by sa svet, kebyze dostanes.. ja neviem, cokoladu? a ak ti naozaj surne musia nieco kupit, tak ti to kupia az po novom roku? alebo nech ti aspon prispeju na ten notebook
ty vogo, držte ma, krieste ma...začínam uvažovať o tom, či má murčadlo rozum, hoďte mi ešte link na príspevok od lenušky, nech je zipporah v ťažkej kóme
takto, poprve aj ja chcem ten link (vopred dakujem )
a po druhe neriesis trochu neskoro co chces pod stromcek??..
a nespominam oborvsku marnivost..akoze tak nechci pod stromcek nic ked mas uplne vsetko... toto forum mi vyznievalen ako chvalenie sa co vseeetko doma mas a ze nic nepotrebujes a mi ti mame nieco poradit
a najparodoxnejsie vyznieva ze ste zufali..no to ma podrz.. je kopec ludi , lepsie povedane rodicov, ktorí su zufalí pretoze NEMAJU ZAČO KUPIT SVOJIM DETOM ASPON PONOZKY... a nie byt zufali pretoze neviem co kupit lebo mam vsetko...dost ma to vyhodilo...
častokrát sa čudujem, ako mohli prísť ľudia k takým hlúpym záverom, no, ale toto predčilo všetky konšpiračné teórie, čo som kedy na nete videl...
1.link ti pošlem, keď to bude hotové
2.veď preto som zúfalý, lebo neviem, čo chcem (to vyznelo trochu hlúpo
3.Márnivosť? Nepovedal som, že nemám všetko. Mohol som si priať lepší telefón, alebo iphone, alebo hocičo iné, drahšie, lepšie, alebo nejaký iný výdobytok techniky...
no ale mňa nič nenapadlo, tak som naivne dúfal, že na tomto fóre sú aspoň nejakí normálni ľudia, ktorí sem nechodia len preto, aby napísali ku každému druhému fóru
fake,
to tu už bolo,
si trápny, fake,
si úbohý, si "márnivý",
ďalšia sprostá téma....
myslíš, že ja sa potrebujem niečím chváliť? to asi každý občas, ale určite nie týmto, a tu. Čo by som tým dokázal? Myslíš si, že som naozaj až taký naivný, že založím fórum, kde všetkým skryte vyjadrím: Kukajte, ó, aký som bohatý! - A čo potom?
Neboj, viem si domyslieť reakcie závistlivého národa slovenského. Vyhral som už raz iPod a tie reakcie mi stačili. Ešteže som sa stačil ubrániť a obhájiť pred tými, ktorých mám rád. (čiže skoro pred všetkými )
A doma nemám ani zďaleka všetko. Staviame rodinný dom a práve je to vo fáze, kedy máme miliónovú pôžičku, nezamestnaných rodičov, dom je eštelen v polovici výstavby a berieme si ďalšiu pôžičku.
Stále si myslíš, že som na tom až tak dobre?
A nepleť sem prosím útržky z poslednej relácie Modrého z neba V živote ťa to nezaujímalo, v živote si neurobil nič pre TÝCH ľudí, ani pre tie deti, čo nemajú na ponožky, tak prosím nevyčítaj tu mne tieto problémy dnešnej doby. To akoby debil hovoril debilovi aký je sprostý.
Pre hlupáka každý hlúpy.
pýtal som o radu, ale ako vidím..
nie každý je "preceňovaný NAMYSLENÝ K*K*OT" ako ty, a ja vonkoncom nie
murčadlo, ako sa to vyjadruješ naňho? ani ho nepoznáš, a posielaš ho do ko...; ak chceš upozorniť na seba inteligenciou a používaním cudzích slov, tak toto ti nevyšlo, a klesol si hlboko:/ a ak chceš úroveň vyjadrovania, tak xperiax ti chcel len povedať, že tvoja diskusia je do značnej mieri povrchná!!!
nebudem si čítať žiadne blogy, lebo na to nemám čas, a nemám opodstatnený dôvod ani, reagujem na túto diskusiu a na všetko, čo sa tu píše... nepreferujem diskusiu, kde sa hádžu "siete" mňa by zaujímalo, či sa ti nezdá teda aspoň trošičku tvoja diskusia povrchná?!
@34 tak si ma asi zle pochopila, nenazval som ho kok... z nejakeho zaveru, ktory som si vyvodil z jeho blogov, ale hned z nadpisu ked to sam o sebe hovori, tak som to pouzil proti nemu. to sa proste ucime na debate, ktorej sa venujem, a je to proste tak.... ( » tinyurl.com/xperiax... - tu mas konkretny blog, staci len nadpis precitat )
povrchna? ako kazda palica ma dva konce, jasneze moje obavy pochadzaju z hlavnej obavy, ze nedostanem darceky, ale kto by nechcel dostat darceky? kto sa vzda svojich darcekov len preto, aby dal chudobnym na ponozky? ..... ticho..... ano.. nikto. nakupovala si blizkym darceky? cakas, ze od nich dostanes darceky? ja si myslim, ze ano. nepripada ti to trosicka povrchne? je to to iste...
@murcatko no hlupo nevyznelo len to, ze si zufaly lebo nevies co chces ale hlupo a hlavne povrchne vyznelo cele forum resp. tvoje rozoberanie co mas co nemas ..a že chudaci Murčatkovci su v koncoch lebo nevedia co kupit pod stromcek ...
a k fake .. mam pocit ze som nikdy nenapisal niekde, ze je to fake, lebo to povazujem za zbytocne ak je to DEBIL a nema co robit tak zalozi diskusiu tak nech si ju ma a nebudem mu tam prispevat "fake-om"
a ak je to DEBIL, ktory zalozi diskusiu aby sme mu poradili v jeho uzkosti a napätosti lebo nevie čo vlastne chudak chce pod vianocny stromcek tak s amu k tomu vyjadrim ...
a ak je to DEBIL tak mi nebude vraviet ze som hlupy !!!
a ani nebude vraviet nieco co na 100% nevie.. ako vies ze ma osudy deti (je to asi prilis silno slovo, ale budis) nikdy nezaujimali... to nemozes vediet... a ani to nevies, lebo to neni pravda
mas pravdu nie kazdy moze o sebe povedat ze je namysleny precenovany kokot .- ano ty to nemozes povedat ..zase ja nemozem povedat o sebe ze som rozmaznane porušene decko (ktore ma v laske zakladat fora na mierne "ohovaranie" userov..vsak ??? ..
murčadlo, teraz si sa riadne sekol asi ti zotriem úsmev z tváre, začnem tými darčekmi, oficiálne tu prehlasujem, že za posledné tri roky som na Vianoce nedala ani vlastnej mame kúpený darček, iba na narodky kvety, ja darčeky vyrábam a ak nestihenm, mamka, máš smolu , ale zvyčajne stihnem, teraz nie som si istá... u nás darčeky nie sú ani na poslednom stupienku... darčeky ma nezaujímajú, myslím, že sú pre deti, ktoré viac potešia, a čím je človek starší, zmysel darčekov sa stráca, to ty nepochopíš,lebo si ešte dieťa, to je v poriadku... a za druhé, ja so mťa veľmi dobre pochopila, ty si teraz nepochopil môj príspevok, že nemám rada v diskusiách, ak niekto hádže "siete", čiže ty si očakával, že ja teraz budem preklikávať sa a analyzovať nejakých ko..píííp; to si sa zmýlil, a znovu ti poviem, že ja som v diskusii a tu aj zostanem a... prijímam tvoje osrpavedlnenie v tej forme hodenia "sieti"
@36 ..ano, chudaci Murcatkovci su v koncoch a nevedia, co maju mne kupit pod stromcek...
a preto murcatko zalozil forum naivne dufajuc, ze mu niekto pomoze a DA MU TIP NA DARCEK, ale nie...
prisiel tam xperiax, ktory mu zacal nadavat do namyslencov, marnivcov, a zrejme nepochopil, ze toto forum nebolo zalozene pre tento ucel, ale preto, aby MURCATKOVI DAL TIP uz chapes?
ja ti nevravim, ze si hlupy, to ty si o sebe sam povedal nepamatas?
prepac, preco zachadzas opat do egocentrizmu? ja s tebou jednam slusne a v medziach, avsak ty opat ides na city.. ach, preco to vsetci robia? mame vas prekouknutych tvoje slova vyzeraju silno, ale nie su take
3x slovo DEBIL, opakujem, Pre hlupaka kazdy hlupy (to povedal Forest Gump)
woow, z takej prkotiny robit vedu, sak chlapec ma 14, ja som v jeho veku tiez riesila take veci, vy nie? sice neboli to darceky typu ipod a notebook ale tak celkom to bolo pre mna dolezite ze co dostanem a preco nemam to co ostatni chvalabohu som z toho vyrastla a verim ze aj murcatko raz dospeje peeaaaaceeee
trochu ma to mrzi, ze som to na teba vytiahol, ale vacsina ludi je taka a ja som ta hlupo do tej skupiny zatiahol...
a keby som ti aj mohol porozpravat, ze ja by som sa najradsej potesil darceku od kamaratky, a asi ho nikdy od nej nedostanem, ale to by bolo nadlho...
nikto ma tu nechape, a vsetci ma hadzu a zakopavaju do jednej velkej diery, z ktorej sa snazim vyhrabat, a je mi to luto ze to tak je.. ja sa len snazim obhajit ...
a este raz ma mrzi, co som ti napisal.. prepac
@38 nie, nie som, som pozitivne mysliaci slobodny clovek, ktory si uvedomuje svoje prava a naplno ich vyuziva
..nemam chut uz reagovat na taku chujovinu... vobec ako totoalka...len poviem ze neviem kto tu hrá na city.... ach jajjjjaaaaaa... tak ked uz murcatko povie ze nehra na city..tak aj som potom ...
@44 cim som hral na city? nadaval som ti niekedy? nadaval som ja niekomu niekedy? iba raz som na tomto portali napisal nadavku, a to som sa nezdrzal a clovek si to zasluzil...
a to s tym K*O*T*O ci ako to bolo, to bolo presne skopirovane ako si to sam povedal o sebe, takze ... aj ja uz prestavam reagovat...
som decko, obcas sa mylim, a kazdy ma pravo na svoj nazor, tak si ho spravte sami ako uvazite
ako pekne sa to skončilo, ale to je v poriadku, počuť také názory pozitívne na zipporu, zaslúži si , počula už aj také, že je sofistikovaná, tak toto poteší viac... máte pocit, že som taká sofistická?
Co je na tom keby aj ma vsetko. Tak mu je dobre...teraz ma rodicom hovorit "mami nic mi nekupujte uz lebo na svete je vela chudobnych deti co take nemaju" ...Niekto sa narodil lepsie a niekto horsie tak to je ...
@xperiax@zipporah hej vy dvaja! Viem, že sme túto diskusiu spolu viedli už pred tromi rokmi, ale dnes som si náhodou spomenul na svoju niekdajšiu dilemu, a tak som si ju vygúglil . Tento rok som mal najkrajšie Vianoce. Tento rok to nebolo o darčekoch, ale o tom, že som so svojou rodinou. Dnes som zažil skutočný Heuréka moment.
Zipporah, mala si pravdu, bol som ešte dieťaťom (a v mnohom ešte som), a xperiax, naozaj som sa správal povrchne a hlúpo (a nedokázal som si to priznať), ale čo už teraz narobím? S odstupom času som rád, že som taký bol - aspoň si z toho môžem vziať ponaučenie. A chcem sa vám poďakovať za vašu snahu vysvetliť mi ako sa veci majú - i keď mi trochu trvalo, kým mi to došlo. Ďakujem a pekné sviatky!
dvadsaťdva rehotavých smajlov, tak som sa nasmiala, toto si vytlačím
v pohode, muro, vieš, aj my s xperiaxom sme mohli inak písať ti resp. mať menej drzú snahu, ale sranda z toho vzišla nakoniec, hlavne, že sme sa pobavili som rada, že si mal pekné sviatky teraz, ozaj tie materiálne záležitosti ti z roka na rok budú ľahostajnejšie, ale nie preto, že si ich možno budeš môcť dovoliť, ale preto, že asi tak príroda zariadila, že človek vekmi začína túžiť po daroch inak orientovaných, skladajúcich sa viac z uhlíka, než z plastového lega, však vieš... apropo ako trinásťročná som lego milovala, aj svoju Steffanie barbie, ktorej teraz patkane žerú zbytky vlasov, čo zostali po kaderníckych pokusoch... ááách, spomienky prenádherné a zostaň v srdci dieťaťom, každý by mal... tak o tri roky dovidenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Co napriklad tvoje zaluby, venujes sa nejakemu sportu ? Ze by ti kupili dres, pripadne vybavenie - novy bicykel, skateboard ?
Moj bratranec sa napriklad venuje modelovaniu a vzdy na vianoce dostane neaky pekny podel lietadla
@blacknight no akurat ze debatnemu kruzku, a tam potrebujem len poriadnu kopu cisteho papiera
a idem este zo skoly na lyzovacku..ale co ked, ja mam kupenu aj komplet vybavu
ne?
my uz sme darceky akosi dostali dnes :/ teda tie co su spolocne
od ježiška si praj čo chceš aj tak ti nič nedonesie
a po druhe neriesis trochu neskoro co chces pod stromcek??..
a nespominam oborvsku marnivost..akoze tak nechci pod stromcek nic ked mas uplne vsetko... toto forum mi vyznievalen ako chvalenie sa co vseeetko doma mas a ze nic nepotrebujes a mi ti mame nieco poradit
a najparodoxnejsie vyznieva ze ste zufali..no to ma podrz.. je kopec ludi , lepsie povedane rodicov, ktorí su zufalí pretoze NEMAJU ZAČO KUPIT SVOJIM DETOM ASPON PONOZKY... a nie byt zufali pretoze neviem co kupit lebo mam vsetko...dost ma to vyhodilo...
častokrát sa čudujem, ako mohli prísť ľudia k takým hlúpym záverom, no, ale toto predčilo všetky konšpiračné teórie, čo som kedy na nete videl...
1.link ti pošlem, keď to bude hotové
2.veď preto som zúfalý, lebo neviem, čo chcem (to vyznelo trochu hlúpo
3.Márnivosť? Nepovedal som, že nemám všetko. Mohol som si priať lepší telefón, alebo iphone, alebo hocičo iné, drahšie, lepšie, alebo nejaký iný výdobytok techniky...
no ale mňa nič nenapadlo, tak som naivne dúfal, že na tomto fóre sú aspoň nejakí normálni ľudia, ktorí sem nechodia len preto, aby napísali ku každému druhému fóru
fake,
to tu už bolo,
si trápny, fake,
si úbohý, si "márnivý",
ďalšia sprostá téma....
myslíš, že ja sa potrebujem niečím chváliť? to asi každý občas, ale určite nie týmto, a tu. Čo by som tým dokázal? Myslíš si, že som naozaj až taký naivný, že založím fórum, kde všetkým skryte vyjadrím: Kukajte, ó, aký som bohatý! - A čo potom?
Neboj, viem si domyslieť reakcie závistlivého národa slovenského. Vyhral som už raz iPod a tie reakcie mi stačili. Ešteže som sa stačil ubrániť a obhájiť pred tými, ktorých mám rád. (čiže skoro pred všetkými )
A doma nemám ani zďaleka všetko. Staviame rodinný dom a práve je to vo fáze, kedy máme miliónovú pôžičku, nezamestnaných rodičov, dom je eštelen v polovici výstavby a berieme si ďalšiu pôžičku.
Stále si myslíš, že som na tom až tak dobre?
A nepleť sem prosím útržky z poslednej relácie Modrého z neba V živote ťa to nezaujímalo, v živote si neurobil nič pre TÝCH ľudí, ani pre tie deti, čo nemajú na ponožky, tak prosím nevyčítaj tu mne tieto problémy dnešnej doby. To akoby debil hovoril debilovi aký je sprostý.
Pre hlupáka každý hlúpy.
pýtal som o radu, ale ako vidím..
nie každý je "preceňovaný NAMYSLENÝ K*K*OT" ako ty, a ja vonkoncom nie
A nie vsetky darceky musia byt materialne...
povrchna? ako kazda palica ma dva konce, jasneze moje obavy pochadzaju z hlavnej obavy, ze nedostanem darceky, ale kto by nechcel dostat darceky? kto sa vzda svojich darcekov len preto, aby dal chudobnym na ponozky? ..... ticho..... ano.. nikto. nakupovala si blizkym darceky? cakas, ze od nich dostanes darceky? ja si myslim, ze ano. nepripada ti to trosicka povrchne? je to to iste...
a k fake .. mam pocit ze som nikdy nenapisal niekde, ze je to fake, lebo to povazujem za zbytocne ak je to DEBIL a nema co robit tak zalozi diskusiu tak nech si ju ma a nebudem mu tam prispevat "fake-om"
a ak je to DEBIL, ktory zalozi diskusiu aby sme mu poradili v jeho uzkosti a napätosti lebo nevie čo vlastne chudak chce pod vianocny stromcek tak s amu k tomu vyjadrim ...
a ak je to DEBIL tak mi nebude vraviet ze som hlupy !!!
a ani nebude vraviet nieco co na 100% nevie.. ako vies ze ma osudy deti (je to asi prilis silno slovo, ale budis) nikdy nezaujimali... to nemozes vediet... a ani to nevies, lebo to neni pravda
mas pravdu nie kazdy moze o sebe povedat ze je namysleny precenovany kokot .- ano ty to nemozes povedat ..zase ja nemozem povedat o sebe ze som rozmaznane porušene decko (ktore ma v laske zakladat fora na mierne "ohovaranie" userov..vsak ??? ..
a preto murcatko zalozil forum naivne dufajuc, ze mu niekto pomoze a DA MU TIP NA DARCEK, ale nie...
prisiel tam xperiax, ktory mu zacal nadavat do namyslencov, marnivcov, a zrejme nepochopil, ze toto forum nebolo zalozene pre tento ucel, ale preto, aby MURCATKOVI DAL TIP uz chapes?
ja ti nevravim, ze si hlupy, to ty si o sebe sam povedal nepamatas?
prepac, preco zachadzas opat do egocentrizmu? ja s tebou jednam slusne a v medziach, avsak ty opat ides na city.. ach, preco to vsetci robia? mame vas prekouknutych tvoje slova vyzeraju silno, ale nie su take
3x slovo DEBIL, opakujem, Pre hlupaka kazdy hlupy (to povedal Forest Gump)
trochu ma to mrzi, ze som to na teba vytiahol, ale vacsina ludi je taka a ja som ta hlupo do tej skupiny zatiahol...
a keby som ti aj mohol porozpravat, ze ja by som sa najradsej potesil darceku od kamaratky, a asi ho nikdy od nej nedostanem, ale to by bolo nadlho...
nikto ma tu nechape, a vsetci ma hadzu a zakopavaju do jednej velkej diery, z ktorej sa snazim vyhrabat, a je mi to luto ze to tak je.. ja sa len snazim obhajit ...
a este raz ma mrzi, co som ti napisal.. prepac
@38 nie, nie som, som pozitivne mysliaci slobodny clovek, ktory si uvedomuje svoje prava a naplno ich vyuziva
ze forest gump..
a to s tym K*O*T*O ci ako to bolo, to bolo presne skopirovane ako si to sam povedal o sebe, takze ... aj ja uz prestavam reagovat...
som decko, obcas sa mylim, a kazdy ma pravo na svoj nazor, tak si ho spravte sami ako uvazite
no pomaly ma zacal boliet uz aj ten moj.... : disappointed: ... (peaceee ) ... !!! :d
jak ste sa zmierili peaceeee
Zipporah, mala si pravdu, bol som ešte dieťaťom (a v mnohom ešte som), a xperiax, naozaj som sa správal povrchne a hlúpo (a nedokázal som si to priznať), ale čo už teraz narobím? S odstupom času som rád, že som taký bol - aspoň si z toho môžem vziať ponaučenie. A chcem sa vám poďakovať za vašu snahu vysvetliť mi ako sa veci majú - i keď mi trochu trvalo, kým mi to došlo. Ďakujem a pekné sviatky!
v pohode, muro, vieš, aj my s xperiaxom sme mohli inak písať ti resp. mať menej drzú snahu, ale sranda z toho vzišla nakoniec, hlavne, že sme sa pobavili som rada, že si mal pekné sviatky teraz, ozaj tie materiálne záležitosti ti z roka na rok budú ľahostajnejšie, ale nie preto, že si ich možno budeš môcť dovoliť, ale preto, že asi tak príroda zariadila, že človek vekmi začína túžiť po daroch inak orientovaných, skladajúcich sa viac z uhlíka, než z plastového lega, však vieš... apropo ako trinásťročná som lego milovala, aj svoju Steffanie barbie, ktorej teraz patkane žerú zbytky vlasov, čo zostali po kaderníckych pokusoch... ááách, spomienky prenádherné a zostaň v srdci dieťaťom, každý by mal... tak o tri roky dovidenia
Mám podobný pocit, že to nie som ja, kto písal niektoré veci tu? Áno
Happy New Year 2012 (s čo najmenej stráveným časom na internete)