Na mne si (vraj) drahý všimol:postavu, oči a charizmu. Potom, čo sme spolu prekecali celú noc, samozrejme aj ostatné, ale čo sa týka fyzického vzhľadu a vyžarovania, asi toľko
@fxx Soraač ja som tu nova a velmi ma zaujima ako vynde tato statistika...chcem vediet vseobecny nazor ...pozrela by som si ine ankety ale neviem sa tu dost dobre orientovat xDD
@tommyhot aha a keby bola nadherna uplne uzasna a mala by male prsia tak by si si ju nevsimol? ..alebo ti je jedno aj keby bola otrasna roztecena ale hlavne ze by mala dobre kozy ...?
mne je to jedno ake ma zena prsia, ci su velke a rozgajdane, alebo male.. uprednostnujem male (1ky - 2ky), ale v podstate mi na tom nezalezi aj ked je to prva vec na ktoru sa pozriem...
@similda Jednoznacne urcite na sto percent ano....pretoze to vidim na svojom okoli kazdy chlap sa pozera len na tie kozate .... a potom mi normalne mame zo seba komplexi ....
@laska8 to ze sa niektori pozeraju len na tie "kozate" neznamena, ze by take chceli mat doma... vacsina ti povie, ze chcu mat priatelku s prsiami akurat do ruky.. len maloktori oblubuju velke a este menej je tych co oblubuju male ako ja..
@laska8 ale oni len slintaju a okukuju, tomu nevenuj pozornost, ja tiez tam nic nemam, ale su ovela dolezitejsie veci, na ktorych naozaj zalezi (a miery 90-60-90 to tiez nie su)
@laska8 chapem, ved aj ja by som bola spokojnejsia inak, ale co narobim, treba sa s tym naucit zit a mat sa rada taka. a vies, tak ako nie su vsetci rovnaki, tak vsetci nechcu rovnake veci, cize ked najdes toho, kto ta bude lubit taku aka si, budes stastnejsia ako huf tupych prsnatych trojok dokopy
@similda Jasne ale ja nehovorim ze niesom zo sebou spokojna len ma stve ze sa chlapi pozeraju po stetkach ....ja mam priatela a som s nim stastna na tuto temu sa s nim bavim stale ale on ma svoju teoriu ...ale ked vidim ze sa pozerie na nejaku slapku ide ma urvat aj ked mi vravi ze som najkrajsia zena sa svete xDD ja chcem byt uplne najdokonalejsia som divna ja viem xD
@laska8 to uz je pud, to nezastavis zeny sa tiez rady obzeraju na peknych chlapov a ziarlivost je prirodzena, len to netreba prehanat a dokonaly nie je nikto, aj barbiny od matela maju chyby, lebo su umele
@similda xDD tak to je uzaasne o tych barbinach xDD ked ti poviem ze ja sa po druhych chlapoch nepozeram asi mi neuveris ...ale vazne to nerobim ja mam svojho jedineho jedneho a je len on a nikto iny .... vies co ja som asi ta najziarlivejsia osoba na svete niekedy vazne pochybujem o svojom zdraví .....neviem sa toho zbavit hlavu mam stale niekde.... chapes
@laska8 ježžiš, zle som prečítala... ale je pravda, že aj tá sa musí najprv prejaviť...ak ju skôr vidia ako počujú, nebude to charizma, čo si všimnú
Takže v každom prípade to závisí od 1. preferencií, 2.situačných faktoroch (za akých podmienok ju stretne, výraznosť toho/ktorého prvku u nej, trebárs ružové vlasy si asi všimne skôr ako niečo iné).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Po tom čo otvorí ústa: hlas, rozum, rozkošnosť
takto to vidíš ty,že?
mne je to jedno ake ma zena prsia, ci su velke a rozgajdane, alebo male.. uprednostnujem male (1ky - 2ky), ale v podstate mi na tom nezalezi aj ked je to prva vec na ktoru sa pozriem...
Takže v každom prípade to závisí od 1. preferencií, 2.situačných faktoroch (za akých podmienok ju stretne, výraznosť toho/ktorého prvku u nej, trebárs ružové vlasy si asi všimne skôr ako niečo iné).