fúú tak takato anketa tu bola pred nedávnom myslím. No ak ti mam povedat moj vseobecny názor tak nemozem pretoze to 14 rocne dievca by som musel prve spoznat a az tak by som ti povedal na nu nazor
No z vlastneho okolia co som spozoroval tak jeden kámos sa s 14 rocnou holkou chcel dat do kopy obidvaja sa lubili no po tyzdni sa rozisli pretoze to dievca nevedelo co chcelo. A dalsie dievca co poznám z okolia ona sa chce kurvit takze tak
Neviem ci som mojim prispevkom nieco dokazal ale tak posud sama
tak ako v každom veku sa medzi nimi nájdu blbé pipky, ale nájde sa aj kopa skvelých dievčat, ktoré aj keď majú 14, tak sa s nimi dá rozprávať ako keby mali oveľa viac .
ja som strnast rocne dievca a myslim si o sebe ze som super..ale nie..tak niesi vsetky rovnake a moze mat niekto aj 16 a spravat sa na 14 naopak niekto moze mat 14 a byt vyspelejsi ako ktokolvek v jej veku
zas dalsia uzasna otazka do zbierky.. zalozme diskusie..co si myslite o 15rocnych dievcatach? co si myslite o 16 rocnych dievcatach ? a tak dalej az ku 100 ...
podla mna Niektoree strnastky si mysliaa ze majuuz najmenejj 20 a spravaju sa jak velke zeny .. aj ked rozumovo im toi de na 11 ale tak podla mna tento vek je najviac ohrozeny na pubertu ... Inak nwm jeto OK
ja myslim ze oni vedia aj alebo tusia co chcu len nevedia ako to dosiahnut alebo povedat.. inak nemal by som problem nejaku mat ..s kludom .. hehe i ked som starsi teda..
podla mna sa to neda takto zovseobecnit, pretoze poznam jedu 14 rocnu, co je rozumovo na dost vysokej urovni, a poznam aj osemnastky, ktore na tom nie su dobre
Co mate na mysli pri vyraze "nevedia co chcu" ? Uvedte nejaky priklad, aby som pripadne zistila ci aj ja patrim medzi tie zeny, co nevedia co chcu . Jo a neskatulkujte...Spravanie zalezi od inteligencie, cize v kazdej vekovej kat. sa najdu normalne ale aj tie menej okej holky. Blba tema...
moj nazor...ak niekoho zaujima....16-17 rocne dievcata sa uz hraju na dospele viac ako 14 rocne,kedze su uz daaavno starsie, no podla mna to s nimi je este horsie...14 berem ze este su na tom rozmedzi tak to chapem...(neplati pre vsetky)
podľa mňa je každá iná.mám veľa kamarátok v mojom veku a nemáme spoločné záujmy ani sa nesprávame rovnako.je to dosť individuálne takže neviem ako môžete odpovedať na takú otázku.nemôžete všetky zaškatuľkovať a obaliť jednou stuhou?to sa nedá.každá je iná
nemyslim si ze by rocne baby boli nejake namyslene stence.... samozrejme, niektore su... ale niektore su namyslene aj ked su starsie... takze na veku nezalezi.... ja mam tiez 14 rokov a uz teraz viem velmi dobre, co chcem....
nemyslim si ze by 14 rocne baby boli nejake namyslene stence.... samozrejme, niektore su... ale niektore su namyslene aj ked su starsie... takze na veku nezalezi.... ja mam tiez 14 rokov a uz teraz viem velmi dobre, co chcem....
Hmmm...niektore dievcata vo veku 14 rokov nevedia co chcu,mne vadi len to že niektore baby si myslia o sebe že su kráĺovné krásy s ohrnutým nosom hore alebo že s možu robiť čo chcu a myslia si že su už "zrele ženy" take fifleny su fakt na smiech
ale fakt česť vínimkam,nie všetky sú také hlupe aby zo seba robili pipky
asi som odbehla mierne od témy hmm stava sa mi to často
my mame v triede jednu kravu ma 13 rokov a mysli si o sebe ze je najmudrejsia z triedy a je to uplna arogantna krava stale roby ostatnym zle ale ked do nej nekdo tukne tak uz pomaly reve a ide to zalovat uckam jak male decko co si o sebe mysli ze je naka ,,zena´´. do vsetkeho sa stara a kazdy z triedy ju neznasa dokonca jej kamosky ju neznasaju , nikto v triede ju nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
treba najst taku co vie co chce a stakou ostat nie hladat "lepsiu" lebo zena ktora nevie co chce nebude nikdy lepsia ako ta co nevie co chce
No z vlastneho okolia co som spozoroval tak jeden kámos sa s 14 rocnou holkou chcel dat do kopy obidvaja sa lubili no po tyzdni sa rozisli pretoze to dievca nevedelo co chcelo. A dalsie dievca co poznám z okolia ona sa chce kurvit takze tak
Neviem ci som mojim prispevkom nieco dokazal ale tak posud sama
tak ako v každom veku sa medzi nimi nájdu blbé pipky, ale nájde sa aj kopa skvelých dievčat, ktoré aj keď majú 14, tak sa s nimi dá rozprávať ako keby mali oveľa viac .
a či nevedia, čo chcú? ktorá baba vie?
@hangtime11 ja nepoznám žiadnu co sa nespráva ako šťeňa
Nemysla som na nikoho konkretne.
@nikecik ty ked si mal 14 si vedel vsetko! podla mna vedia co chcu ...len je to hlupejsie ako co chce ked je starsia...preco?volaka ta chce?
ale fakt česť vínimkam,nie všetky sú také hlupe aby zo seba robili pipky
asi som odbehla mierne od témy hmm stava sa mi to často