Omg, emo je len kktina ktorá prebrala veľa vecí zo skoro každej subkultúry, najmä gothickej a tým ju totálne zhovadila, terajšie emo kids len prebrali meno totálne inej skupine ľudí, ktorým šlo o niečo totálne iné, asi sa im páčilo emo - začiatok slova emotional :/
nemôžem si pomôcť, ale keď vidím fotky takýchto báb - čiže o zrkadlo, umelé čierne vlasy, kilo make-upu a čiernej linky a podivný výraz v tvári - dvíha sa mi žalúdok... väčšinou sú to 15-16 ročné strašne vymetené baby, ktoré sa len hrajú na niečo, čo nie sú... a keď počujem smiech takýchto žiab...
Je to pekné, ale iba do určitej miery. ked to niekto preháňa tak nechápavo krútim hlavou.. ked 12 ročné dievčatá hovoria že sú EMO pričom vôbec nevedia čo to je to je presne to, čo nenávidím (pozer) . ja sa obliekam tak, ako chcem, mám svoje názory a neškatuľkujem sa aj ked musím uznať že najviac oblubujem reggae a rap
@Lilluska228 to X na ruke znamena straight edge co mi nesedelo kedze dalsi tam mal jedlo z mekaca a fajcili co tam tiez nepatri.. dalej sa mi to nechce kukat ale zhrniem to do videa ktore je zase len zraz pozerov a ludia si dost pletu emo a emo kids
celé tieto štýly zbytočne diskriminujú, a najlepšie je keď sa tí "vyznávači" ani nedržia zásad a nemajú paru prečo tie hntuia vznikli (ožratí emáci, hajlujúci skinheadi etc.)
@shoshana nenavidiim taketo nazori sice niesom emo ale vela mojich kamaratov je a takych pipiniek s 20kilogramovym makeupom na ksichte s umelymi nechtami ci vlasmi je ovela viac nez si myslis len tolko ze ony emo ci scene niesu tak tie ti uz zrejme ani neprekazaju ... typickee ... keby si mal nejakych takych ludi za znamych vedel by si ze sa na nic nehraju a ti co aj hey tak takych sa najde aj v inych styloch
@rikka pre boha, otázka bola na EMO a SCENE GIRL prečo ma hneď škatuľkuješ, že nemám rada len tento druh a že všetky ostatné sú mi pochuti? OMG!!! mne idú na nervy úplne všetky umelé ženské do jednej, či majú 13 alebo 25, či sú emo, alebo hiphop alebo metal (hoci ja som metalistka), punk, barbie, čokoľvek, je to umelé - je to hnus!!! a všetky emáčky čo som doteraz videla tak mali umelé vlasy, nechty, boli vyretušované a to aj napriek tomu, že mali na sebe 20 kíl make-upu. a pritom sa aj tak na emo len hrajú, je to len ich štýl, ale vôbec nie život... a z toho mi je na vracanie. dúfam, že si ma už pochopila... a nebudeš mi vkladať do úst čo som nepovedala.
Emáčky sú (väčšinou) veľmi pekné... Len škoda, že väčšina z nich nevie o čom je skutočné EMO
A scene sú tiež krásne baby, ale len niektoré. Keď je raz baba špatná, tak jej nepomôže ani tona make-upu. Ale nepáči sa mi, že takmer všetky sú 40 kilové anorektičky...
Ak to emo myslia vážne tak nemám problém, čo je už ale teraz veľmi zriedkavý jav (celkovo emáci akosi vymyzli, úá, módna vlna odišla a teraz sú všetci scene alebo mestské pipky atď.)
Jasné, scene aj emo baby sú väčšinou pekné, ale to nemá nič s tým štýlom, ale preto lebo je to štýl ktorý je dosť nápadný a človek musí mať aj nejaké sebavedomie na to aby sa obliekol tak že na neho pozerá celá ulica a šušká si, + nejaké tie posmešky. Škaredá baba čo je sivá myš medzi babami by sa niečo také asi nedala, keďže je to pre ňu moc výstredné. Všetky tie baby čo sú pekné emáčky by boli takisto pekné hiphoperky, pekné metalistky, pekné pankáčky aj pekné "normálne" baby, detinský pózerský štýl s tým nič nemá.
Takže odpoveď je: sú síce pekné, ale aj tak im dobre jebe na hlavu
@sheily a dá sa to poznať všetky? robím si obraz podľa toho, čo vidím, ešte som nevidela emáčku, pre ktorú by to nebol len štýl a ktorá by nebola umelá čierna bábika. proste pózerka za pózerkou. decko čo má sotva občiansky a vyzerá ako z anime... keď uvidím skutočnú emáčku, tak poviem, že nie všetky sú také.
@nikeboy a čo ja mám s nimi? Nebudem chodiť na stránku lebo tam chodia iní ľudia než ja?
Birdz je plný heterákov - teraz sem prestanem chodiť?
A ak hovoríš o mne, povedz akého emáka mám ja vo friendoch, hocikde (aj tak by som sa s nikým neprestal amarátiť kvôli tomu že naletel na takú hovadinu ako je emo, ale aj tak, bonzni kto sa reže!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
137 komentov
Aj Emo,pokial neni moc čierne.
To ze sem vycapite fotky nejakych nechutnych pozerov ktori si myslia ze su emo ked neviem co a neviem co je absolutny FAIL
Akoby boli sprosti ludia iba idioti ktori sa hraju na emo a nevedia co to je.. sprosti ludia su vsade a sprosti ste aj vy ked sem vypacite toto
END
dobre prepac ved ja som nic nepovedal na to tvoje emo ..
ale ved dobre co sa naparujes
predpokladal som ze nepochopis
ved hej
potom vyzerajú ešte horšie ako tie "obyčajné"....
lebo z tých nekonečných otrasných hrubých liniek...sa im začnú robiť nekonečne hrubé kruhy pod očami
"naparuje sa žehlička"
myslím, že aj samotné "emo" si dosť pletie výrazy ako "real. emo" a "emo kids"
vlastne veď ty máš skvelý odhad kto je skutočný Emák a kto je pózer, lúzer, sračka a podobne...
prepáč ale na tebe som sa dnes riadne zasmial...
A scene sú tiež krásne baby, ale len niektoré. Keď je raz baba špatná, tak jej nepomôže ani tona make-upu. Ale nepáči sa mi, že takmer všetky sú 40 kilové anorektičky...
Tak isto jak mozu mat v hlave nasrate oni mozu mat....
Ak to emo myslia vážne tak nemám problém, čo je už ale teraz veľmi zriedkavý jav (celkovo emáci akosi vymyzli, úá, módna vlna odišla a teraz sú všetci scene alebo mestské pipky atď.)
Jasné, scene aj emo baby sú väčšinou pekné, ale to nemá nič s tým štýlom, ale preto lebo je to štýl ktorý je dosť nápadný a človek musí mať aj nejaké sebavedomie na to aby sa obliekol tak že na neho pozerá celá ulica a šušká si, + nejaké tie posmešky. Škaredá baba čo je sivá myš medzi babami by sa niečo také asi nedala, keďže je to pre ňu moc výstredné. Všetky tie baby čo sú pekné emáčky by boli takisto pekné hiphoperky, pekné metalistky, pekné pankáčky aj pekné "normálne" baby, detinský pózerský štýl s tým nič nemá.
Takže odpoveď je: sú síce pekné, ale aj tak im dobre jebe na hlavu
inac ja sa smejem z ludiii, co kritizuju emo, a pritom emakou maju v priateloch
urcite inteligencia nezavisi od stylu
Birdz je plný heterákov - teraz sem prestanem chodiť?
A ak hovoríš o mne, povedz akého emáka mám ja vo friendoch, hocikde (aj tak by som sa s nikým neprestal amarátiť kvôli tomu že naletel na takú hovadinu ako je emo, ale aj tak, bonzni kto sa reže!!
nieeeee a nikto sa tam nereze, len je tam kopec pozerou, co maju emo len ako image, a pritom su uplne inii.(povahovo,charakterovo).