to ze nevonavkuje sa tak to neee ale ostatnee no a co?? je to na nej ako sa oblieka aspon sa odlisuje a make up no ok si priznajme niektori su peknyy aj bez toho tak na co??
mám takú spolužiačku na výške a prvé týždne sme stávkovali, kam ju zaradiť ale tak, po prvé je to jej vec, a keď sa v tom cíti pohodlne a jej to tak vyhovuje, nech si každý chodí oblečený aj ako E. T.
@ihatepokec heh v mojom pripade....nevonavkujem sa,odpor mam voci tomu ze uz ked som bola mensia sa bratia a oco vonavkovali,a potom ma s toho furt bolela hlava,takze voci tomu mam vrodeny odpor..........no a teraz skus hadat:mam kratke cierne mastne vlasy,lupiny..(lebo sa mi velmi rychlo mastia vlasy po mame...ale kupem sa raz do tyzdna setrime vodou),mam velmi silne dioptricke okuliare,zazltnute zuby(lebo nech si ich cistim kolko cem tak su furt zlte)............takze mne by make-up nepomoholllllllllll..
Poznám takú babu ... vlastne dve.. prvýkrát som sa musela dotyčnej spýtať či je dievča.. Ale všeobecne ma netrápi ako sa človek oblieka.. dôležité je, aký je
Pokial sa o seba stara - chodi ucesana, v cistych veciach, sprava sa normalne, tak si pomyslim ze ved dobre, je to jej vec a jej styl, ale mozno by nezaskodilo keby sa o seba starala o nieco viac aby sa zapacila aj chalanskemu ocku
@3 Tak cojaviem.. mne sa napr. celkom paci, ked sa vedia dievcata spravat, obliekat a vyzerat aspon trochu zensky a galantne, ale ja som sa to doposial nedokazala naucit a svojbytne a tvrdohlavo si idem svojou cestou a potom sa este v niektorych chvilkach cudujem, ze nikoho neoslnim - no tak takto nejako.
Ale zas, na druuhej strane, vidiet perfektne vyzerajucu dievcinu, ku ktorej ked sa priblizis, tak je to vulgarizmus sem, vulgarizmus tam a kazdy druhy den je schopna o sebe nevediet vdaka vplyvu roznoorodeho sortimentu navykovych latok dostupneho na trhu... Neviem si vybrat .
mám takú naj. kamošku a čo? síce no, na spoločenské aktivity sa oblečie aj trocha primaľuje, ale inak je jej najobľúbenejšia kombinácia mikina a rifle... a výsledok? má 17 a ešte nemala chlapca ale nie, mne to neprekáža, je skvelá povahovo a viac nepotrebujem... síce na nákupy sa s ňou chodí ťažko, ale snaží sa
@nikol545 Som najlepsia kamaratka niekoho, ako budes asi Ty a v tom pripade som v pozicii tej Tvojej - aj vizualne a podobne. A vies co? Tie nakupy su pre taketo typy vazne tyranie . Ale co by clovek obcas neustupil..
poznám takú babu a vôbec je to jej vec či chodí zmachlená ako kinder vajce, alebo prirodzená. V podstate je jedno či sa maľuje alebo nie aj tak je s ňou veľká zábava a vždy sa skvelo zabavíme, takže či už s make-upom alebo bez neho, každého je to vec..
aj ja tak dakedy chodím, takže v pohode .. no keď mám tričko HIM.. Vtedy.. lebo to je xxxxxxxxl .. a nemám rada make up.. ked velmi nesvieti slnko.. že vidno každý jebák, tak si nedám ... keby že som bola albín, nemaľujem sa , ale ta čo už no.. musím nejak zakryť tú moju hroznú tvár
@jurino555 By si sa cudoval! Pokial je pravdiva informacia, ze parfumami sa zacali ludia zaoberat uz v starych dobach prave z dovodu, ze bolo tazke sa dostat ku pravidelnej sprche, tak to bol vlastne ich povodny ucel .
pokial je pekna a hodi sa jej to, tak super.. mam rad take mampicistky, ale ked uz chlanske veci tak jedine sk8.. urcite nie nejake teploidne svetriky a golfove tricecka...
no a? pred 3 rokmi som chodila aj ja tak! a chlapčenské oblečenie milujem! tak aj preto mám rada mikiny, tenisky, tepláky atď...a líčim sa len minimálne, nedávam si na seba kg make-upu, menej je niekedy viac
čo si mam o nej myslieť ked ju nepoznám? to ju mám naozaj hodnotiti podla vyzoru? keby mna tak mali hodnotit tiež by to neboli pekne nazory...preto to nerobim ani ja
No nemyslel by som si nič neobvyklé - veď človek ako človek nie? A čo že sa nevoňavkuje? pokiaľ sa umýva a nesmrdí "viac ako je na človeka zdravé" tak je to OK
make-up si nedávam, uprednostňujem "chalanské" oblečenie ... som zato sociálny vyvrheľ???... ... je to trápne súdiť niekoho LEN podľa toho ako sa oblieka... (Ach)
ale pre vačšinu ludí je to nepochopitelné ako nejaké dievča môže tak chodiť , takže zrejme sa bude musieť aspon trochu obliekať ako dievča lebo inak ju nikdy nikto nebud brať za seberovnú... možno iba ak je nehorázne pekná alebo proste nejaký oblúbený človek ktorý vždy oslní....
Každého je věc, jak chodí oblíkaný a jak vystupuje na veřejnosti. Náhodou znám takových dost a věřte mi, že bych si na nějakou tu "událost" jak vy tady píšete pozval právě podobnou slečnu, která se nebojí zašpinit, nebojí se toho, že bude rozcuchaná, nebojí se třeba spát v lese, nebo ve stanu, aby náhodou jí do spacáku nevlezl nějaký hmyz a ta dál, než nějakou zasranou, rozmazlenou barbinovskou fiflenu s kabelkou za 4000, kterou jí koupila maminka z týdení výplaty a která se bude každých 5 minut malovat a chodit oblíkaná jako kurva a převoňaná takovým způsobem, že by mi to smrdělo na 250m daleko a v hlavě měla úplně vygumováno !!!
@bewka úplne s tebou súhlasím ... každý sme iný a páči sa nám niečo iné... ja som mala takúkamarátku aj keď ju to už prešlo, ale tiež nosila len široké rifle, vyťahané tričká bez make-upu ... a patrila k mojim fakt najlepším kamarátkam
Nikdy som na sebe nemala make-up (fajn, tak raz som mala , chalanské mikiny, čo ja viem, keď som niekde na chate tak tiež nosím mikiny tenisky nosím skoro stále (albo číňany alebo balerínky šaty nosím rada, voňavkujem sa, prirodzene Ťažko povedať, .. a čo je na tom ?
obdivujem ju že sa nedala zblbnúť tým všetkým čo je teraz "predpísané"...a ten make-up nemám rada, keď sa už raz za čas rozhodnem si ho dať tak sa s ním serem pol hodiny a nakoniec ho aj tak dám dole lebo mám pocit že to každý bude vidieť (pritom je toho minimum) =D
zato že sa nevonavkuje je nenormálna?.. to nemusí znamenať že smrdí.. vlastne poznám také čo sa voňavkujú a je to horšie ako bez.. a chalanské oblečenie?.. prosím vás! je oveľa pohodlnejšie a krajšie chlapi majú všetko lepšie!.. a šaty,, neznášam šaty! ani sukne.. aj čo mám venček tak by som najradšej šla v rifloch..
kto vám dal právo posudzovať iných? je to tá najstupidnejšia vec na svete.. pravdaže nikto vám enkáže aby sa vám také páčili
nie je inak nič na tom zlé ,že sa nevonavkuje -to nerobím ani ja ,nemaľuje sa ..a čo ?poznám baby čo v živote neboli namaľované ,a čo ke´d choldí oblečená ako chalan ?veď to je jej vec ..ja tiež nechodím ako z modného časopisu ,ak je jej to pohodlné -no problem ...ale horšie je ,ke´d sa žena správa ako muž ..to je nanajvýš odpudzujúce
podla mna by dievca, aj ked je neviem ako "nie-zensky" vyzerajuce, s chlapcenskou povahou, malo by aspon trochu sa o seba starat, ked uz nie preto aby zaujalo muzov, tak aspon pre ziskanie nejakeho toho uznania a respektu, mozno v 17-tich si to este neuvedomi, ale casom jej to moze uskodit, predsa len zena co aj vyzera ako zena, si skor najde robotu, aj okolie sa k nej sprava inak, mozno kamarati rovnako, ale tak napr.na uradoch, v zamestani a podobne....
ja taketo dievcata nechapem, nevravim ze treba stravit pol dna pred zrkadlom, ale ja by som napriklad nesla von len tak jak vstanem neupravena, bez vonavky...
takto... každý nech si robí čo chce kde chce... ja osobne neznesiem na sebe mejkap a voňavky mi smrdia, sukňu som nikdy nemala a neustále nosím maskáče a čiernu mikinu a mám v piči, čo si o tom myslia druhý... toť všjo
Kurňa, toto je čo zač? Moja najlepšia kamarátka neznáša sukne, má radšej rifle a mikiny ako balerínky a legíny, líčiť sa nelíči a je to úžastná ženská!!! Elegantne sa dá obliecť aj bez potreby natrepať sa do šiat či sukne! Každý sa cíti lepšie v inom oblečení, každému sa páči niečo iné. Ju by som nevymenila ani ak by mi ju vyvážili zlatom (to by pri nej nebolo ani veľa zlata ). Zato poznám až nadpriemer sliepok, tkoré si omnoho viacej potrpia za vonkajšiu škrupinu než na to vnútro!
A k ankete - to čo si pomyslím o tej babe som už zrejme dala najavo. Ľudia sa nemajú súdiť podľa vzhľadu! No to, čo som si o tebe (venované: janehoha) až také pekné nebude. Ak to bol pokus o to, byť vtipnou osobou - nepodaril sa.
makeup nenosim, chalanske mikiny nosim len frajerove, tenisky nosim neustale, saty u mna nehrozia, o steklach ani nehovorim a vonavku som mala na sebe naposledy ked sa mama netrafila na seba a skoncilo to na mne (neratam deodorant) ... a citim sa normalne, prirodzene
Preferujem skôr konzervatívne obliekanie sa, a hlavne u dievčat. Takže najkrajšie sú dlhé šaty (prípadne s nazberanými rukávmi a golierom). Nie s veľkým výstrihom! Ku tomu sa hodí pekný klobúk. Taktiež by dievčatá mali nosiť sukne minimálne po kolená, takže žiadne minisukne, a už vôbec nie nohavice! A čo sa týka obuvi, v žiadnom prípade nič na vysokom podpätku, ale skôr elegantné sandále či balerínky.
Každého osobná vec aký ma štýl, ako sa oblieka atď .. vôbec nie je podstatný výzor podľa mňa.. skôr ide o správanie a povahu človeka .. Nech nás nezaujíma ako človek vyzerá
Výzor je podstatný. Ako kto vyzerá, taký je človek. Nesúď kniho podľa obalu je útecha pre zakomplexovaných ľudí, ktorý sa o seba nestarajú a chcú dokázať, že na výzore nezáleží. Lenže ľudia majú komplexy najmä z výzoru. A diveča, ktoré popisuješ, si pravdepodobne ty. A je to úbohé, nediv sa tým pádom, že nezapadáš do spoločnosti, pretože s tebou nikto nič nechce mať. Každý človek, chce byť krásny, byť niečo viac a dosiahnuť určité vysoké postavenie. Nehovor, že ty, alebo to "dievča" nie. I komentáre k tomuto sú povrchné a nikto ich nemyslí vážne. V skutočnosti, by si také dievča nitko nevšimol a nehovoril, že je krásne z vnútra. Navštív psychiatra,nie Bridz.
PS: Je dosť úbohé zvyšovať si sebavedomie pózerskými komentármi od vypatlaných falošných ľudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Na moje veľké prekvapenia a zhrozenie to bolo dievča....
Ja síce nechodím v chalanských veciach, ale make-up si nedávam ani ja
Ale dnes som mala tričko s náznakom výstrihu! Prosím, môžem byť znova dievča?
Ale zas, na druuhej strane, vidiet perfektne vyzerajucu dievcinu, ku ktorej ked sa priblizis, tak je to vulgarizmus sem, vulgarizmus tam a kazdy druhy den je schopna o sebe nevediet vdaka vplyvu roznoorodeho sortimentu navykovych latok dostupneho na trhu... Neviem si vybrat .
lebo to proste pozriete na ňu a poviete si: šak to je proste Jozef
ja viem,že to nie je od nás pekné,ale proste...to by ste museli vidieť toto...
...Ale uprimne... Ked ja chlap sa mozem kvalitne nahodit, pre co by sa nemohla zenska !!!
stačí?
@kikhuska002 nápodobne
je to na hovno ale je to tak.....
@emptiness
kto vám dal právo posudzovať iných? je to tá najstupidnejšia vec na svete.. pravdaže nikto vám enkáže aby sa vám také páčili
ja taketo dievcata nechapem, nevravim ze treba stravit pol dna pred zrkadlom, ale ja by som napriklad nesla von len tak jak vstanem neupravena, bez vonavky...
@greenlime
@undercontrol
hlavne vam trom velmi dakujem
(to ale neznamena ze si nevazim aj nazory inych)
A k ankete - to čo si pomyslím o tej babe som už zrejme dala najavo. Ľudia sa nemajú súdiť podľa vzhľadu! No to, čo som si o tebe (venované: janehoha) až také pekné nebude. Ak to bol pokus o to, byť vtipnou osobou - nepodaril sa.
ked som v švungu tak si nedávam pozor a preklepy sa objavujú ako huby po daždi
PS: Je dosť úbohé zvyšovať si sebavedomie pózerskými komentármi od vypatlaných falošných ľudí.