Keď sú na to pripravené.. Poznám plno dievčat ktorým by ste nikdy nepovedali že môžu mať 13 rokov.... a podľa toho sa aj správajú, pretože ku nim tak pristupuje okolie...
od trinásť rokov asi menej si chcela povedať sú to deti ,ktoré ani len netušia do čoho "idú" ...škodia samy sebe ..v 25-ke budú "vyžité " stareny ,zvnútra prázdne ...a chudák muž ,ktorý si takú vezme ,ktorá v 13 mala sex ...vyslovene štetka ..nič iné ...
toto ma dojalo..... nechápem ako môžete považovať niekoho len za to, že nemal sex vo veku v ktorom si to predstavujete vy, za ľahké dievčatá a hneď z nich robiť pouličné šlapky..... nie je zvrátené mať sex v trinástich ale odsudzovať dievča ktoré ho malo bez toho aby ste ho poznali....... okej.... existujú aj také, ktoré v 13 prichádzajú o panenstvo len aby boli zaujímavé a netreba ich všetky hádzať do jedného vreca..... mohla ho milovať.... a to je potom skôr zvrátený ten chalan/muž ktorý ju takto využil, no nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
toto by ma nenapadlo xD
mimochodom su to kurvy
takže v 10 to je v poriadku ale 30 už nie ?
a ja? tie trinástky považujem za deti, ktoré sa príliš rýchlo vrhajú do vecí, na ktoré majú čas...ale ,,tá dnešná mládež" ma niekedy fakt desí
...a čo také, ktoré tých chalanov fakt nestriedajú aj keď majú sex od skorého veku?
ale proste si myslim ze je to...zvratene...mat sex v 13...