Nemyslím, že musím mať na všetkých nejaký názor... Ak si myslia, že opakovať po niekom nejaký štýl je štýlové, nech to robia. Je milión päťsto iných štýlov a nebijem za to nikoho.
@sveter asi si nepochopyla čo hipsteri vlastne sú! oni sú práve opak toho čo si napísala, každý z nich je sám sebou, a vyhýbajú sa komercíí a opakovania po druhých..
@sveter hipstery sú akoby skupina ludí, ktorí uznávajú niečo spoločné, takže musia mať niečo spoločné ale určite to nie je tak že by po sebe opakovali..to sú dve rozdielne veci
neznášam to slovo, už len preto, že je to anglicizmus
a byť proti hlavnému prúdu tým, že strednoprúdovo odmietať všetko strednoprúdové je proste... strednoprúdové
To znamená, že je to celé paradox a postavené na hlavu (ale nesympatickým spôsobom) a preto to nemám rada
(alebo proste: nesledujem hlavné mediálne prúdy, lebo ma nebavia. Ale bojím sa loviť v iných vodách, lebo tam je to všetko pozér opvrhujúci hlavným prúdom preto, lebo sa to tak nosí a nechcem byť radená medzi nich. Takže som odkázaná zahrabať sa ešte hlbšie, alebo práve naopak, just vyhrabávať zabudnuté hity, aby som si aspoň trocha udržala osobitosť. Nie, že by mi to prekážalo, ale potom som až príliš divná a nie vždy ma to baví
a inak hipsters...všetci sú zrazu hipsters, všetci čítajú murakamiho a proste tak a nosia veci a keď poviete, že wtf, to som nosila/čítala/počúvala dávno, tak na vás kukajú, "oh you fuckin hipster"...a pritom je to celé pičovina.
Neviem, o koho sa jedná, ale ako čítam príspevok od @kajolina , ona vyzerá byť ako ich veľký zástanca, tak podľa všetkého sú veľmi hlúpi, pretože neovládajú ani základy gramatiky.
ách, uznám zaujímavé osoby páči sa mi ten štýl ale všetci mi prídu panáčikovia ako bez duše, taký ,,dokonalý,,........a osobne tú suchú ,,dokonalosť,, nemusím ......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Alebo hipsters gonna hipste
a byť proti hlavnému prúdu tým, že strednoprúdovo odmietať všetko strednoprúdové je proste... strednoprúdové
To znamená, že je to celé paradox a postavené na hlavu (ale nesympatickým spôsobom) a preto to nemám rada
(alebo proste: nesledujem hlavné mediálne prúdy, lebo ma nebavia. Ale bojím sa loviť v iných vodách, lebo tam je to všetko pozér opvrhujúci hlavným prúdom preto, lebo sa to tak nosí a nechcem byť radená medzi nich. Takže som odkázaná zahrabať sa ešte hlbšie, alebo práve naopak, just vyhrabávať zabudnuté hity, aby som si aspoň trocha udržala osobitosť. Nie, že by mi to prekážalo, ale potom som až príliš divná a nie vždy ma to baví
btw hipsters... punkers, hip hopers, metalists, rappers, ... sort of style...
a inak hipsters...všetci sú zrazu hipsters, všetci čítajú murakamiho a proste tak a nosia veci a keď poviete, že wtf, to som nosila/čítala/počúvala dávno, tak na vás kukajú, "oh you fuckin hipster"...a pritom je to celé pičovina.
celé.