na Greenpeace som trochu alergický, najmä preto, lebo napr. nevedia, čo dávajú ľuďom podpisovať. Minule som stretol holky od Greenpeace, ktoré chceli, aby som podpísal petíciu proti atómovým elektrárňam, pretože jadrový odpad znečistuje prostredie.
Na moju otázku, ako inak by chceli vyrábať toľko elektrickej energie pri relatívne nízkom znečistení životného prostredia, odpovedali vetami, po ktorých som zistil, že som rád, že nemajú moc nad peniazmi nášho štátu, lebo by sme tu všetci pomreli hladom - hlavne, že by sme mali dostatok veterných elektrární a solárnych panelov.
@9 co tak geotermalna energia tie baby si mozno iba robili volno v skole pretoze im ucitelka pravdepodobne etickej vychovy ponukla takuto moznost.
vela veci v dnesnom svete by sa dalo riesit aj s ohladom na zivotne prostredie, ale viete kolko penazi sa toci okolo napr. "odstranovania" tohto jadroveho odpadu?
greenpeac-akov velmi nesledujem nemam nejaky vyhradeny nazor
sú to fanatici ale nebyť týchto fanatikov už sme tu vlastne dávno nemuseli byť.
my ľudia ani nevidíme čo všetko sa okolo nás deje, odporúčam filmový dokument menom HOME - my ľudia sme len egoistické svine a čím skôr si to začneme uvedomovať, čo s našou planétou robíme tým lepšie. až sa hanbím, že som človekom, ale za všetko môže tá skur... spoločnosť, keď vznikla ona ľudia začali planétu ničiť, jednoducho smrť spoločnosti!
na jednej strane sú to kreténi, ktorí vyháňajú z lesa ľudí, lebo trháme huby z ich prírodného prostredia, ale na druhej strane tá ťažba uránu je fakt svinstvo...ale väčšinou sú to mladé kurva iniciatívne pankáčky, ktoré ani nevedia kde skončia ich peniaze...tak isto ako peniaze pre unicef, pár ľudí sa z toho pekne ožere...
ja sama patrím do tej skupiny,,,,ano v niektorých prípadoch su akcie prilis tvrde az nasline, ale ked väčšina ludi sa k problemom zo znečistovanim obracia chrbom a polovica si spravi na nich nazor len z počutia alebo len zo vseobecnej mienky, ale pozisťujte si o ich aktivitach viac a potom súďte....
mam ich rad ,som za to aby dalej bojovali za nase krasy ,,aspon oni nie su skorumpovany ,ako nasi mily ,uplatkarsky politici oni iba vsetko predat,sprivatizovat,a nabalit sa.............
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Na moju otázku, ako inak by chceli vyrábať toľko elektrickej energie pri relatívne nízkom znečistení životného prostredia, odpovedali vetami, po ktorých som zistil, že som rád, že nemajú moc nad peniazmi nášho štátu, lebo by sme tu všetci pomreli hladom - hlavne, že by sme mali dostatok veterných elektrární a solárnych panelov.
vela veci v dnesnom svete by sa dalo riesit aj s ohladom na zivotne prostredie, ale viete kolko penazi sa toci okolo napr. "odstranovania" tohto jadroveho odpadu?
greenpeac-akov velmi nesledujem nemam nejaky vyhradeny nazor
na druhu stranu bojuju proti tym velkym do oci bijucim pripadom znecistovania - teraz ma ale ziaden priklad nenapada
ja som rad ze su aj ked neprispievam
my ľudia ani nevidíme čo všetko sa okolo nás deje, odporúčam filmový dokument menom HOME - my ľudia sme len egoistické svine a čím skôr si to začneme uvedomovať, čo s našou planétou robíme tým lepšie. až sa hanbím, že som človekom, ale za všetko môže tá skur... spoločnosť, keď vznikla ona ľudia začali planétu ničiť, jednoducho smrť spoločnosti!