volakedy som si myslel že tam niečo je ale už tomu neverím pretože to je velmi komerčné, ak tam niečo bolo tak to presunuli niekde inde.. je to aj v dosť amerických filmoch, bolo to zosmiešnené v Simpsonovcoch a aj v nejakých filmoch
prísne tajné ..okrem najvrchnejších si museli všetci vždy ľahnúť tvárou k zemi aby nevideli niektoré pokusy, experimenty a podobne.. VRAJ a VRAJ tam stále udržujú pri živote dve mimozemské bytosti
ak by sa tam aj neico robilo, tak sa to urcite nedozvieme.. takze kazda informacia ohladom tejto arey je jednoducho vymysel alebo na typ : "jedna pani povedala.. "
kto neverí, uverí!!! alebo jeden krát vidieť ako sto krát počuť.......
tak nejak by sa to dalo výstižné povedať...
kto si myslí, že sme vo vesmíre sami, nech si myslí ďalej, nikto mu to neberie
ale potom by vo vesmíre, ktorý má teraz približne v priemere 70 miliard svetelných rokov bola existencia jediných nás pozemšťanov ozajstným zázrakom, na ktorý zase ja neverím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ak ti seká internet, neklikaj viac krát na Pridaj Koment
normalna vojenska zakladna
@12
tak nejak by sa to dalo výstižné povedať...
kto si myslí, že sme vo vesmíre sami, nech si myslí ďalej, nikto mu to neberie
ale potom by vo vesmíre, ktorý má teraz približne v priemere 70 miliard svetelných rokov bola existencia jediných nás pozemšťanov ozajstným zázrakom, na ktorý zase ja neverím...
môžte si vybrať!!!
filip