ja nevolim a ani nebudem ,a politika ma nezaujima,aaa nemal by si tu nikoho kritizovat to nieje od teba pekne...ked vedie vo volbach asi nieje az taky dementny,nemyslis?Alebo naivita ludi?
tým ze na niekoho niekto vraví, ze je dementný a nedíva sa na ostatných, tak nespravodlivo obviňuje človeka a eśte k tomu za chrbtom. keď sa dohodneme na tom, ze je dementný hoci kazdý z nás taký je v očiach niekoho, tak sa mozeme bavit. myslím si, ze nie je jediný dementný medzi tými slávnymi politikmi.vieme ze premiérom bude buď on, pán Mečiar alebo pán Dzurinda.a poslední dvaja mali šancu ukázať do akého stupňa využívajú a do akého stupňa konajú podľa svojich slov pred voľbami.myslím si, ze ako premiéra nechcete ani stáleho komunistu, ani hrubého národniara, ani občana, ktorému ide skôr o Maďarov ako o Slovákov, ani kresťasnkého demokrata.Tak si teda zvážme koho chceme.lebo ja mám dojem, ze vsetci budeme spokojní so zmenou, pretoze nás to co sa opakuje v parlamente, uz nudí.nemáme radi, keď pán Fico kritizuje, tak mu teda dovoľme ukázat aký vie byť on na čele vlády.a potom uz nemusíme ho tak nenávidieť.Preco?Lebo uz neprídu reformy, ktoré by sa mu nepáčili.To znamená, ze uz neuvidíme jeho nervy pri kritizovaní vlády.A netúzime náhodou práve po tom, aby prestal rozprávať aké sú reformy vlády strašné?
Palino1111 my sme už dávno stratený.záleží na tom, ci sa chceme dívať na toho istého cloveka v premiérskom kresle.nepáci sa nám aké to tu je,on hovorí iba za nás a aj tak ho nebudeme voliť?oukej.teraz je podstatné si uvedomiť, ci nechceme len vymeniť cloveka, ktorý robí galibu 8rokov.teraz mozeme dovoliť niekomu inému aby robil galibu, nie?tak ci onak, nech volíme kohokolvek okrem SNS,HZDS a KSS, vládnuť sa podla mojich odhadov bude rovnako.mozno malé zmeny a u Fica zrusenie 20korunových poplatkov u doktora.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov