Mladá žena vyskočila z kresla ihneď ako uvidela chirurga vychádzať z operačnej sály. Pýtala sa: ,,Ako sa má môj synček? Bude v poriadku? Kedy ho môžem vidieť?,,
Chirurg odvetil: Je mi to ľúto, robili sme čo bolo v našich silách, ale váš syn to nepre
mohol to byť celkom dojímavý príbeh nebyť toho konca... nech žije náboženský fanatizmus, stavím sa že to je dôveryhodný pravdivý príbeh napísaný v nejakej náboženskej príručke pre farárov "Ako zmanipulovať deti skôr ako začnú myslieť"
Myslim si, ze matka mala od tolkeho smutku velke halucinacie. Alebo ten list chlapec napisat est epredtym.. Aj ja bysom mozno - ved co, nech je sranda (a nech maju blizki na co spominat, ze som bola velky humorista a rojko s vlastnymi predstravami, este aj po smrti.)
Vedecky to jednoducho mozne nie je, takze tomu ani v tomto podani z mojej strany nemozno verit, prepac.
@sandy114 Ale Ty si to nepochopila! To uz bola upravenas verzia pre bulvar. On to napisal povodne urcite s gramatickymi chybami aj inymi omylmi, len vies... necenzurovane to nemohli pustit do obehu - stratilo by to na dojemnosti. Ake by to asi bolo, keby list vyzeral: "Dráha mamka, ak Ti búdem chíbat aj tak na tebe nezabudnem. Ždycky ťa mám rád asi skoro ako ten čokoládový desert od babky pametáš? Máme sa tu dobre. Len trochu chladno sa tu máme ale šak to nevadý lebo máme aj deki.." - vsak to by si sa sulala od smiechu & pohorseneho dojmu z chyb a pritom pozabudla na dolezitost podstaty!
Alebo (druha moznost) - ako vies, kolko mal syn rokov? Mozno nebol az tak maly..
Pripadne ma napadlo uz len jedno; ze v nebi chyby nejestvuju, alebo maju kvalitny word, ktory vsetko opravi. Ale to by hadam syn napisal mailom a nie list. No, ktovie, ako to vlastne je. Ak sice v nebi nemaju pripojenie na internet, tak mozno nie. Ale zeby to tam bolo az take zastarale? To sa mi nechce verit.
Istý človek mal v noci sen.Zdalo sa mu že sa prechádza po pláži s Ježišom.V záblesku na nebi sa mu premietali scény z jeho života.Pri každej scéne si všimol dva otlačky stôp v piesku-jedny patrili jemu a druhé patrili Pánu Ježišovi.Kedˇsa mu odvíjala posledná scéna,všimol si že častokrat tam boli iba jedny otlačky nôh v piesku.a bolo to často krát práve v jeho najsmutnejších chvíľach života.Toho tak trápilo že sa Pána opýtal:"Bože,Ty si my sľúbil,že ak sa rozhodnem T´a nasledovať,pôjdeš celou cestou so mnou,ale všimol som si ,že v tých najťažších chvíľach môjho života boli stopy iba jedných nôh.Nechápem, prečo si ma opustil práve v tedy ,ked´som ťa najviac potreboval!"
Pán odpovedal:"Moje drahé dieťa,milujem ťa a nikdy by som ťa neopustil,Vo chvíľach tvojho súženia a trápenia ,tam kde vidíš iba jedny stopy ,Tam som ťa niesol v náručí."
kokot. kazdeho krestana by som si zobral domov do garaze, kde mam rozne fajnove veci, ako kladivo, klieste, autogen, karbobrusku a tak podobne ale musim si pozicat momentovy kluc, zaujimalo by ma kolko nm vydrzia ludske prsty
@flussica no nie je tam priamo napisane kolko mal rokov, ale kedže mal v nemocnici aj auticka urcite nie vela... Bez ohladu na to, ci v nebi su chyby alebo nie, ci to preslo cenzurou kde zmenili okrem gramatickych chyb každu jednu vetu aj myslenie chlapca, stale si myslim že je to blud
@sandy114 No a co? Ja som sa s autickami hravala este aj v 15 . A ked som sa zrovno nehrala s autickami, tak som rada konstruovala vety nejednoducheho syntaxu - to je v pohode... A nemozes povedat "Bez ohladu na to, ci v nebi su chyby alebo nie" - lebo ak je nebo neomylne, tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Myslím, že to môže byť pravda
neviem preco.
na takeho maleho chlapca dokázal famozne tvorit vety co sa tyka slovosledu... az by som povedala že to pisal niekto dospely
Vedecky to jednoducho mozne nie je, takze tomu ani v tomto podani z mojej strany nemozno verit, prepac.
Alebo (druha moznost) - ako vies, kolko mal syn rokov? Mozno nebol az tak maly..
Pripadne ma napadlo uz len jedno; ze v nebi chyby nejestvuju, alebo maju kvalitny word, ktory vsetko opravi. Ale to by hadam syn napisal mailom a nie list. No, ktovie, ako to vlastne je. Ak sice v nebi nemaju pripojenie na internet, tak mozno nie. Ale zeby to tam bolo az take zastarale? To sa mi nechce verit.
Pripadá mi to ako detský sloh, ktorý by určite dostal nejaké ocenenie v nejakom cirkevno-literárnom časopise
páči sa mi to
Pán odpovedal:"Moje drahé dieťa,milujem ťa a nikdy by som ťa neopustil,Vo chvíľach tvojho súženia a trápenia ,tam kde vidíš iba jedny stopy ,Tam som ťa niesol v náručí."
Čo keby si sa trocha kľudnil a radšej nejakému napísal list od jeho zosnulého člena rodiny?
viac tu nepíš niečo také, urobia z teba blázna ako zo mňa,
tento birdz je veľmi skazený, nevážia si žiadne ľudské hodnoty,
nič im nie je sväté, mám 21 rokov a som znusený z tých komentárov,
preto som sa rozhodol tu a birdzi skončiť...
Božie mlyny melú pomali, ale isto!
prídu na to ale už bude neskoro.....filip