Už v piatok vystúpi Axel Rose a jeho "nová" skupina Piešťanoch čo si myslíte o vstupnom?
60€ pre VIP najbližšie k pódiu??? Vzhľadom nato že jeho skupina sa už neskladá z pôvodnej zostavy jediný ostal A. Rose, je to podľa mňa dosť! aj to že vraj
AXL nie Axel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! umri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a btw ked sa ti nepaci ze je nova zostava a vysoka cena tak tam nechod a nezakladaj o tom forum.. si zmanipulovatelna a ked ti povieme ze to je super tak tam pojdes a ked ti povieme ze to je blbost tak nepojdes???
Chcela som ísť na ich koncert...ale nakoniec ma odradila cena lístkov,ohlasy známych,že je to už hotová katastrofa s nimi..a v neposlednom rade aj to,že už to nieje GnR ale Axl Rose a nejaká banda,čo pozháňal na ulici a dal im meno /kedysi/ slávnej skupiny... takže asi tak..už to neriešim,som rozhodnutá že tam nejdem
Keby su tieto roky tak idem aj keby cena listka bola 300 éčok , ale teraz má už svoj vek a jeho podiové a hlasové výkony už niesú čo bývali A takehoto ho mam stále v pamäti
Jemu to akurát trošku hrabe a odhadujem že bude mať niekoľko hodín meškanie ako zvykne.
Každopádne dáko veľa mi to nepríde, predsalen majú riadne mastný honorár a produkcia tiež niečo stojí. Show robia parádnu aj teraz, aj on je fajn. A tie požiadavky mi prídu úplne normálne.
No nedá sa mu zaprieť že kedysi spieval asi fakt dobre taká legenda Americká ale fakt to s ním asi ide dolu vodou škoda no.
@elmsi máš so mnou problem? forum si založím o čom budem chcieť a či tam pôjdem alebo nie ťa trápiť nemusí. Ja som nenapísala že sa mi to napáči a preto tam nepôjdem si myslíš že som čakal na tvoj názor a ten ma ovplyvní? ja som tie názory len chcela počuť.
je to axl rose!! a iba som sa pytala ci ked ti napiseme ze je to super cena tak pojdes a ked nie tak nepojdes?? ak odpovies nie tak nechapem naco sa to pytas a zakladas forum
@elmsi ty sa nemáš čo pýtať lebo fórum so dala ja a pýtam sa ja ty máš bud povedať názor alebo byť ticho. Tak vieš, ľudia sa zvyknú pýtať na názory druhých alebo keď ich niečo zaujíma to ty asi nevieš čo je smutné . Moja vec o čom a prečo zakladám o to sa ty nestaraj. Boooohaa axl axel všetci vedia o kom je reč, tí ktorí ho poznajú tak sa tu neurob na jednom mene. Boha blondína si alebo čo? ... teľa..
@drobec186 ved som povedala svoj nazor.. a ja si mozem komentovat co chcem.. ked sem vycapis diskusiu tak cakat aj prispevky nie niesom a ty si jebnuta ci ano?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A nie,nešla by som tam....Slash tak či tak chýba.
aj napriek ohlasom vacsiny mojich znamych
ano, Axlovi asi pridrbava ...co uz.
Každopádne dáko veľa mi to nepríde, predsalen majú riadne mastný honorár a produkcia tiež niečo stojí. Show robia parádnu aj teraz, aj on je fajn. A tie požiadavky mi prídu úplne normálne.
@elmsi máš so mnou problem? forum si založím o čom budem chcieť a či tam pôjdem alebo nie ťa trápiť nemusí. Ja som nenapísala že sa mi to napáči a preto tam nepôjdem si myslíš že som čakal na tvoj názor a ten ma ovplyvní? ja som tie názory len chcela počuť.
Nepi uz radsej.
na moj intelekt nesahaj prosim.
But, I dont give a shit, bye.