joj.. nejako neriešim.. ak by som potrebovala vyzerať nejako extra slušne, tak by som niekde vyhrabala moje tmavošedé šaty, inak hocičo pohodlné, neružové v čom mi bude čo najmenšie horko, nie?
sú. normalne ako clovek sa oblec. tricko, kratase/sukna, normalne tenisky a pripadne siltovka a koniec. doplnky hod do odpadkov, nic viac nepotrebujes... neviem co je na tom take komplikovane...
no, tak pojdem na to zdola: bagandže! -tie nemozu chybat v ziadnom looku, ak chybaju, styl oblecenia ma nebavííí (kde je preafektovaný smajlík), hrubé ponozky, najlepsie s gongolcami na clenkoch a vo vsetkych existujucich farbach, nejake FAKT COOL oteplovacky, dajme tomu fialove s kriklavozelenymi bodkami a cervenymi pasikmi...ano, predavaju ich v Terranove a je to faaakt že IN (smajlik so zujucou zuvackou a roztahujucou hubou). daleeej...hmmm..nejake sexi tangace, lebo tie su treendy, ze cooo, ze faaakt! a pancuchy! heeej! jooo, pancuchy som zabudla, ňééé? ale take ze fakt originalne musia byt..ze nechces predsa vyzerat tuctovo..sa co si ty zebracka nejaka?? dooobre, poodme dalej, cica: taak akoze svetrik, hej? ze svetrik by sa fakt hodil. vies, ci je zima, ci leto, svetrik je proste feeši. na farbe nezalezi, ale k tym sustakom by som dala ruzovy, heeeej, ruzovy ano, lebo to dokonale ladi, moja (zmurkajuci smajlik s oztahujucou hubou). a pod ten svetrik, ktory...JASNE, ze fest priesvitny by mal byt, to heej...by si si mohla obliect strieborny podprdu, chapes?? taku tu s trblietkami a inymi cacanymi ozdobkami. taku cavovia faakt ze zeru, no cooo ti poviem. aaa tak ostatok necham uz na teba, ved to je jednooo, hlavne, v com sa citis ty sexi, chapes moja. ale posobit free lubim vas seckyyyyyyx! cmuQesQyx!
@20 A čo som já debil? Šak práve že som si predstavil, jak to vypráváš... ešte mi zaspievaj Lízu a Wendy v prevedení opernej speváčky a možem ísť do hajan
@21 naaaahodou! Gilotina bola lepsia v opernom prevedeni. a ked nezaspievam, nepojdes spat? to som zvedava! ale pockaj, musim ti ten loj poslat. idem hladat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nasivka spirit of "69 na taske
na ranajky volske oko, cerstve pecivo, trochu slaniny a zelenina - paprika, paradajka.
na obed dnes napr. raznici by nebolo zle, lebo trochu prsi a vecer take spagety so syrom. Medzitym nejake doplnky, dake ovocie a puding a tak