@ladyfox ved ja si predstavím google vždy pri takých slovách čo nepoznám je to už reflex omg ale nikto to tu zjavne nepochopil ale to je pravdepodobne moja chyba že som bol taký náročný na tento portál -.-
@tobje v podstate ide o "prieskum mienky" ktorý robím dokopy s @madiska , takže ...viem že si to netušil, ale jej názor je v tomto prípade zaujatý. A ruku na srdce, pod BDSM si si predstavil google? Tak s tebou by sa "Hádaj na čo myslím" fakt asi nedalo hrať.
@mix fakt ma to napadlo lebo som absolútne netušil že čo to znamená tak že si to reku vygooglim -> čiže ma napadol google ale ak mi aj tak neveríš tak dobre už predom uznávam že máte pravdu a bla bla nechcem sa tu zbytočne hádať kvôli takej prkotine a prepáč ak som Ti pokazil prieskum
Nepredstavim si nic. To mam tetaz vymyslat ake slova sa mi hodia na tie pismenka? Proste som to v zivote nepocula, je je to ani slovo tak ako si mozem nieco predstavit...
ako vždy, tú skratku napísanú, a "D" a "S" "krúžia" a vymieňajú si miesta, lebo si nikdy neviem spomenúť/nikdy neviem byť istý ktorým spôsobom je správne
skratku vzdy v hlave nahradim slovami (kedze viem co to znamena) a momentalne ma do toho napadlo ze uz konecne musim docitat Confessions of Wanda od Wandy Sacher-Masochovej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
A k téme len toľko že:
@thisismyname a ze nemas rada miestne kluby...sak si len provokuj...
ešte niečo?
aj tak mám pocit, že mnohí ľudia, ktorí sa tu tvária, že sú bdsm, sa maximálne tak počas sexu preplieskajú po riti a oblečú sa do smiešneho oblečku.
dobre som napísala?
(páči sa mi to)
ale to nie je tajomstvo ani záhada,ja som tu už o tom mal pár blogov.
bmth
prvé slová, ktoré ma napadli