@sugy1 No, iba tu mas desat fejkov, na ktore si sam dokonca niekedy reagujes, predstieras, ze si zena a dokvitnes sem Milosa... nie, to vobec nie je jebnute
(ach, skoro som zabudla, uveris vsetkemu co sa tu len sepne)
Lebo je to upa supa zabavka a teraz su uplne stastni ze tomu niekto venuje pozornost a zalozil o tom forum! V opare radosti a rumu si teraz vymenia aj spodne pradlo
@sugy1 Ja len, že tú našu hyperzábavnú avatarception sme do fóra nepretriasali my, to že ľudia nemajú čo na B. riešiť nie je náš problém, rovnako ako toto fórum. Aspoň mňa osobne to nenapĺňa, nebudem hovoriť za všetkých.
Skôr sa pozastavujem nad tebou samotným. To že mi Etelnair povie, že som jebnutá, čo tam po tom, možno má koniec koncov i pravdu, ale to, že mu ty na to prikývneš, pričom sám robíš (si robil) kokotiny, to chce riadnu dávku, mmmm, ako sa tomu hovorí? Pokrytectvo, žeby?
Ako keby naša úbohá výmena avatarov nebola minimálne porovnateľná s tvojimi fejkmi (vážne dva? čo som ich počítala bolo ich viac), spamovaním do fóra Reginou, žebraním si odkazov do odkazovača a Milošom, čo je osobitná kategória. Sám si krátiš (si si krátil) chvíle na B. trollovaním, síce iným spôsobom, ale tiež, preto mi príde viac než zvláštne, že... veď vieš
Už nemám chuť byť viac voči tebe diplomatická a áno, mohla som ti to napísať do TS, ale nie, nechcem.
P.S. Zvysoka to... áno, toto je dôkaz, že nás všetkých zvysoka to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ze @l1me uz len to mi chybalo, mylit si ta s Erikom
A to som si myslel, ze najviac domotany som tu ja.
a neviem všetci, čo sa tu vzrušujete @fluptak zvykaj si, že etelnair nie je 2x milý, keď človek urobí hovadinu
(ach, skoro som zabudla, uveris vsetkemu co sa tu len sepne)
Miloš nie je moja chyba.
A btw, už aj tak používam túto stránku len ako kontakt s ľuďmi, s ktorými si chcem písať a všetkých môžem zvysoka... to. Asi toľko k tomu
a je to mimochodom off topic, keďže sa tu bavíme o tej hyperzábavnej avatarception
(ach)
Skôr sa pozastavujem nad tebou samotným. To že mi Etelnair povie, že som jebnutá, čo tam po tom, možno má koniec koncov i pravdu, ale to, že mu ty na to prikývneš, pričom sám robíš (si robil) kokotiny, to chce riadnu dávku, mmmm, ako sa tomu hovorí? Pokrytectvo, žeby?
Ako keby naša úbohá výmena avatarov nebola minimálne porovnateľná s tvojimi fejkmi (vážne dva? čo som ich počítala bolo ich viac), spamovaním do fóra Reginou, žebraním si odkazov do odkazovača a Milošom, čo je osobitná kategória. Sám si krátiš (si si krátil) chvíle na B. trollovaním, síce iným spôsobom, ale tiež, preto mi príde viac než zvláštne, že... veď vieš
Už nemám chuť byť viac voči tebe diplomatická a áno, mohla som ti to napísať do TS, ale nie, nechcem.
P.S. Zvysoka to... áno, toto je dôkaz, že nás všetkých zvysoka to
este o tom napiste blog a neprajte si ma ak sa nedostane do topky (ach)
a inak tiez nechapem predmetu fora