Čo ťa mrzí?
Alebo existuje vec či udalosť,ktorá ťa mrzí za posledny/é rok/y,mesiac/e,deň/dni.
Ak áno napíš ju podrobne alebo napíš koho si tou vecou/udalosťou urazil.
Či ti (ne)odpustil/a.
A či to stále ľutuješ.
Je toho viac?
viacero. Neuspech v skole, tam som poznal babu s ktorou som mohol chodit, potom som bol ako panak z jednej do druhej roboty, nevedel som kam sa zaradit. Troska mi je smutno, ale uz som uplne inde a mam nove problemy. Opustam moju druhu zahranicnu pracu a doteraz som sa nevysporiadal s trivialnymi problemami, to je nedostatok sebavedomia, zle vztahy v rodine, opustam starych znamych nevyrovnanost v prijme, neustale meniace prostredie a nedosahujem sny hoci aj tie jednoduchsie, upriameny som na postup a neznasam monotonnost, nie som trpezlivy, namiesto pomalych bezpecnych dni stravenych pracou alebo ucenim, robim zbrkle skoky do neznama, to je skusam, co si mozem dovolit a snazim sa uspechy dosahovat vselijako, nie som zalozeny priam na stabilnych cieloch, niektore ciele ma vobec neuspokojili dlho ked som ich dosiahol, bo som poznal iny uhol pohladu na vec. Menim sa a just v zahranici, absolutne nelutujem, len ma mrzi ako sa neviem vynajst.
Mrzí ma to, že aj keď sa veľmi snažím byť k ľuďom milý a k dievčatám pozorný, stále pod tým hľadajú nejaký skrytý, nečistý zámer a mrzí ma, že ľudia to nedokážu prijať tak, ako to vážne je a sklamaný som z toho furt len ja.
Mrzí ma čo sa stalo za posledný rok môjho života, v mojom okolí,rodinnom kruhu,medzi priateľmi..Je to neodpustené s veľa strán.Urazila som tým rodinu,priateľov,okolie a všetkých ktorí ma poznali a spoznali,ľutujem to každý jeden deň. A myslím že sa s tym do konca svojho života nikdy nevyrovnam.
mňa mrzí, že som nedokázala pomôcť niektorým svojim známym, aj keď som tušila, čo ich čaká. nemala som silu, chuť ani čas im vyvracať ich vlastnú pravdu a hádať sa s nimi. dnes viem, že som do nich mala viac hučať a nenechať ich zničiť si život už v začiatkoch. som príliš benevolentná a nechávam ľudí, nech si robia čo chcú. potom mi vyplakávajú na ramene..
ostavam byvat zatial v tom istom, hoc obcas by som sa chcel prestahovat, ale financie ani prilezitost na to nemam. Strasne sa mi nepaci, ze robim veci pre ludi, ktori pre mna nic nie su, lebo ich pokladam za dolezite. Idealne by mi bolo keby som mal byvanie sam alebo s babou, co by ma mala rada v inej oblasti mesta. Potrebujem sa stahovat blizsie za pracovnymi prilezitostami. To je obrovsky problem. Jednu pracu som mal skoro istu, len to ze by som dochadzal im vadi. Hladam dalej, no mrzi ma, ze mrham tolkymi prilezitostami. Trpim za cudzie rozhodnutia, to nie je moja pojasenost. Ostatni mnou mavaju, lebo maju potrebnu moc a ja nemam nic. Chyba mi stabilita a spolahlivi vyrovnani ludia. Vsetci len picuju a to ma tiez zdeptalo, ze som sa rozhodol ukoncit tuto pracu. @jurito
Mrzí ma, že som vtedy raz, nešiel do toho starého mesta a nehľadal ju, aj keď nechcela aby som za ňou išiel.
A tiež ma mrzí keď vidím ako 13 ročný sa držia za ruky a bozkávajú, alebo všeobecne mi vadí keď niekoho vidím ako párik. Prečo pretože viem že je to super, ale ja to nikdy nezažijem, pretože čas uteká.
vela veci...moj vztah s rodicmi, s bratom a celkovo s rodinou..ze som par veci pokazil a mohol som ich urobit o dost lepsie...mrzi ma aj ze som si nedokoncil skolu...ze sme sa az tak s priatelkou nehodili k sebe myslenim..ze som sa neskor nespravne zalubil..
ze mam malo casu na seba a na hudbu..ze sa citim sam a zelen maloho zaujima o com hovorim a ako sa citim...a nieco take
@wistingher toto som aj ja začala neznášať v poslednom čase,lebo proste viem že sa nenajde chlap,ktorý by spĺňal moje podmienky a chápal súčastnu situáciu ..a tak keď vidim tie "páriky" tak sa tvarim kyslo a hovorím si len "fujky fuj"
.
mrzí ma len jedna vec a to že som miesto gympla nešla za kuchára inak ostatné veci, ktoré ma možno mrzeli v minulosti, nakoniec asi dobre že sa stali ako sa stali
povodne som rozmyslal aj nad tym, no mozno na konci roka hej . Hlavne ist niekam len tak... Vsak ziju tam moji rovesnici, nasli si tam baby, no nie kazdy ma to stastie. Ja mam stale nejake prekazky preco nemozem robit to co chcem. Na svk som mal slabo platenu pracu, aj to bola z tych najlepsie platenych dovtedy, konecne som zacal zarabat normalne, ale vzdy je nieco, co mi stoji v ceste, aby som stupal. Popravde neviem co dalej. Len pokracujem v usili, ale absolutne ma buzeruje moj podareny brat, aj v praci ma sefka, oboch som zvladol zniest, lebo brat bol malo doma ked aj ja a sefka v praci malo. Hlavne, ze vsetci ostatni su so mnou spokojni, len oni maju moc vsetko v mojom zivote posrat. Vazne by som siel do anglicka uz o tyzden keby mam istotu kde byvat za normalnych podmienok. Pracu by som si nasiel. @jurito
vsak som pred polrokom pisal forum, ze kto tam ide, vsetci mali v pici hlavne ze tolki chceli ist tam, kecy, ja uz nemozem, respektive ano ale iba za idealnych podmienok, ze hned zacnem zarabat. Vsetko sa komplikuje.
@savvym s prácou ti viem pomoct,cez agenturu cez ktoru robim máš do 2-3 dni bud ako časník alebo v hoteli porter....ubytko si vies dopredu rezervovat cez bohemiaworld
Beriem to tak, ze vsetko co som dobabrala tak sa z toho poucim. Cize zatial je to len jedna v ec, zomrel niekto komu som nestihla nic povedat a ani si nepamatam nase posledne stretnutie. To ma trapi a mrzi velmi a vzdy aj bude
verila som a mala som rada človeka, ktorý podľa zákonov prírody mal mať rád mna ale nevydalo, jediné čo ľutujem je čas, ktorý som danej osobe venovala a moju hlúposť dať jej druhú šancu
ine aj blbosti čo som urobila moc nelutujem, lebo to bola moja slobodná voľba a v tom čase som pre to rozhodne mala nejaké racionalne vysvetlenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A tiež ma mrzí keď vidím ako 13 ročný sa držia za ruky a bozkávajú, alebo všeobecne mi vadí keď niekoho vidím ako párik. Prečo pretože viem že je to super, ale ja to nikdy nezažijem, pretože čas uteká.
ze mam malo casu na seba a na hudbu..ze sa citim sam a zelen maloho zaujima o com hovorim a ako sa citim...a nieco take
.
...tam to píšem v komente
ine aj blbosti čo som urobila moc nelutujem, lebo to bola moja slobodná voľba a v tom čase som pre to rozhodne mala nejaké racionalne vysvetlenie
mrzí ma, že som raz bývalého strašne prefackala pred návštevou.
tieto dve veci ma dodnes extrémne mrzia.
a ešte ma mrzí, že som mala tak skoro dieťa a s nesprávnym človekom.
a všetky tie tri ´mrzenia´ sa týkajú jedného človeka...