Nemilo rozhodne kamaratky ktore ma tak krasne ojebali klamali proste nechcem mat uz s nimi nic spolocne, a milo asi to ked mi mama oznamila ze dostanem psika
ked som objavila v aise Acko z predmetu ktory mal normalne skusku a ja som na tej skuske ani nebola lebo som sa rozhodla to tam na tej skole ukoncit. a sranda je v tom ze ludia sa na to ucievali mesiac a ja som to mala zadarmo v aise. ale skoda ze mi to bolo uz na nic no.
milo ma prekvapila NADHERNAAA oslava mojej 18-tky, ktoru pripravili moji uz byvali kamosi, za ktoru im budem stale dakovat bolo to najkrajsie, co som mala..aa aj darcek na Vianoce, ktorý som absolutne vobec necakala..az taky pekny
@Juwa Myslím, že @Dconan dal k tebe smajlíka a to ostatné iba všeobecne konštatoval.
Inak súhlasím s tebou. A ešte k tým elektrónom, veľmi prekvapivý je aj Heisenbergov princíp neurčitosti v kvantových systémoch, ktorý hovorí, že čím presnejšie zmeriame jednu veličinu, tým nepresnejšie zmeriame druhú veličinu častice.
mna prekvapili tevezove dementne vyjadrenia namierene proti fergiemu ked odisiel do city..ale budiz..sam si vybral kde chce hrat..taky hrac si united nezasluzi
mna prekvapilo ako moja znama veri tomu ze ju jej zaletny manzel(ktory to robi verejne) nepodvadza. nevedela som ci sa mam smiat alebo plakat aka je sprosta...
@Bress mozno to fakt vie ake keby si ju pocul ako ona rozprava aky je jej verny a jak ju lubi! a on je k nej pritom hnusny takze jej to nikdo ani len nezare za ju ma rad!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
mna prekvapilo aky su ludia v konecnom dosledku hlupy
Inak súhlasím s tebou. A ešte k tým elektrónom, veľmi prekvapivý je aj Heisenbergov princíp neurčitosti v kvantových systémoch, ktorý hovorí, že čím presnejšie zmeriame jednu veličinu, tým nepresnejšie zmeriame druhú veličinu častice.
Neviem,tých vecí bolo fakt veľa,nevie ma nič konkrétne napadnúť..