či ste niekomu povedali, čo vám vyšlo z úst v návale hnevu a nemysleli ste to tak? Je niečo, čo vás trápi aj po dlhej dobe a želáte si, aby sa to nikdy nestalo?
Chápem, popravde asi som tu otázku mala sformulovať inak,tak dajme tomu- JE TOHO VEĽA, ČO ĽUTUJETE? nechcela som od vás konkrétne meno, miesto, ani veci tomu podobné
veľakrát som si už povedala, že to, čo som spravila, nebolo správne, a že to buď ublížilo mne alebo niekomu inému... a pritom som si úplne istá, že keby sa tá situácia zopakovala, zachovám sa úplne rovnako
stále rovnako sprostá, naivná a nepoučiteľná... no ale šak... nemôžem byť dokonalá
@ryuk ľutujem veľmi veľa vecí, čo som kedy v živote spravil i to čo som nespravil, ale spraviť som mal .. mrzí ma to doteraz a bude ma to mrzieť navždy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
presne niečo také som chcel napísať len som nevedel ako
veľakrát som si už povedala, že to, čo som spravila, nebolo správne, a že to buď ublížilo mne alebo niekomu inému... a pritom som si úplne istá, že keby sa tá situácia zopakovala, zachovám sa úplne rovnako
stále rovnako sprostá, naivná a nepoučiteľná... no ale šak... nemôžem byť dokonalá
a ak si niekto myslí, že ma vyhrané na tomto svete a bude spasený, spomenie si na moje slová pri ťažkých chvíľach alebo chorobe.......
vedzte, že pravda je svätá, nepominuteľná, večná a spravodlivá....
filip
skôr ľutujem (a to naozaj veľmi veľmi) to, čo som neurobila,alebo som zaváhala a potom že kašlať na to..