Mne vyhovujú žiadne rodinné veľké oslavy, občasný homeoffice, keď nestíham nemalujem sa a dám si respirator, anonymita na ulici s ruskom a slnečnými okuliarmi, to že sa pri stretnutiach s novymi ludmi nepodávajú ruky a menej utracania peňazí
nič. na oslavy keď nechem, nechodím, rodina býva stovky kilometrov odo mňa, HOmo mám pol roka v kuse, už mi z neho hrabe a chcem ísť naspäť na firmu a občasný HOmo si budem môcť vziať aj po pandémii, nemalujem sa, anonymita mi nechýba, utrácam rovnako
len sa bojím, že mač bude doma smutná, keď odídem do officu a nechám ju samú
ale hej, predsa len niečo - to ticho po dvadsiatej prvej hodine keď skončí pandémia sa sem zase nahrnú hipsteri a alkáči a budú mi kvákať pod oknom do noci a fajčiť mi do kuchyne
Online škola mi bude chýbať - vďaka tomu, že je to takto môžem chodiť do práce, robiť si autoškolu a podobne.
A asi mi bude chýbať plná peňaženka, keďže uvolňovanie opatrení = nákupná mánia a kopec cestovania!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
- tá anonymita, keď mám vonku zakrytú celú tvár
- vyhýbanie sa ľuďom (a to, že sa ľudia vyhýbajú mne)
len sa bojím, že mač bude doma smutná, keď odídem do officu a nechám ju samú
A asi mi bude chýbať plná peňaženka, keďže uvolňovanie opatrení = nákupná mánia a kopec cestovania!