dobre, je to možno hnusné že máš problémy alebo čo ale je podľa mňa úbohým pokusom o získanie pozornosti, keď to niekto píše do fóra...
sorry nič v zlom
more tak ked nemas silu tak nezi proste bud cele dni zavrety doma na posteli a cum do stropu... co chces ako jaku radu... rob toco ta bavi...a ak mi napises ze ta nic nebavi, tak fakt asi nerob nic...
ne uz ne...toto forum tu je zo zufalstva priznavam...ale uz nestojim o nic aspon nie od vas ...vidim aky su vsetci egoisti oplati sa vobec zit vo svete ako je tento??
@19 Spravny postreh, az na to egoisti. My sme ti len chceli povedat (aspon ja teda) ze tymto sposobom nic nevyriesis. Akurat sa upadnes do este vacsej sebalutosti.
Ale to si pochopil, a to je to najdolezitejsie. Peace.
silu žiť mi dáva to, že pomaly ale isto zisťujem (prakticky i teoreticky), že život je nádherný a na to zistenie treba aj niečo spraviť od seba samého, začať od seba proste, tam to tkvie, niet ti pomoci, ak sa "nekopneš"...
Silu zit mi dava moj biologicky vrodeny pud. Nie som anomalia, zapadam presne medzi ostatne organizmy. Je neuveritelne ze ludia si myslia o zvieratach ze su primitivne. Ale pytam sa, pachaju psy, macky alebo medvede samovrazdy? Nie. Len ten akoze nainteligentnejsi tvor na zemi - clovek si dokaze dobrovolne zobrat zivot aj pre uplnu prkotinu. Ale ako hovori jedno latinske prislovie "Kazdy je sam strojcom svojho stastia".
silu zit mi dava jedna tazka zivotna skuska ktoru som /zda sa a pevne verim/ uz prekonala a to, ze vdaka tomu poznam strasne vela ludi, ktory maju skutocne problemy, skutocne dovod preco si zufat ale nerobia tak a to dava silu cloveku ist dalej pretoze vidi ze ludia co by mali na to fakt "pravo" sa nevzdavaju a idu dalej a tak si uvedomi ze sa to da a idem dalej aj ja. zaklad je podla mna vediet rozoznat co je skutocne dolezite v zivote a nelutovat sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
sorry nič v zlom
nee, všetko bude v poriadku bla bla bla..... ?
v pohode, len mne by to bolo čudné
Zamysli sa nad tym...
Mne konkretne moj Lolo, rodina, priatelia...
Aha, takže tebe nezáleží na tom, či sa niekto stará a napriek tomu to fórum just založíš?
Ale to si pochopil, a to je to najdolezitejsie. Peace.
Nemusí ísť iba o egoizmus ... Ale vyznieva to prinajmenšom zvláštne keď vo svojej diskusii napíšeš, že nič nechceš ...