hadam len moznost ist do baru sem-tam. doma ma pit nebavi
naopak som rad, ze mam teraz dost casu sa obsesivne venovat blbostiam, na ktore som nikdy poriadne nemal cas resp. mi bolo luto venovat im tolko casu kolko si vyzadovali.
Vadí mi že môžem nakupovať v mojej lokálnej coop jednota takze ako vegan nemám čo jesť a všetky gastrace som minula na donáškovu službu ..prosím nech ten horor skončí
No najviac asi, pričom to síce nesúvisí s týmto lockdownom, aby prosím už mohol byť znovu život ako pred koronou a jediné čo by sa dalo chytiť od človeka z vírusových ochorení bola chrípka najčastejšie a jedine ...a najmä sa zbaviť týchto náhubkov, v ktorých sa cítim ako nemecký ovčiak ...to si asi prajeme väčšina
No a v súvislosti s lockdownom mi chýbajú asi jedine vychádzky ale vybratie sa na bicykli do parku a popozerať čo je tam nové, ako pokročili rekonštrukcie, popozerať rybičky a korytnačičky v jazierku a potom sa pokochať zároveň mladýma peknýma dievčima a zároveň si predstavovať ako rád by som bol na mieste toho jej frajíra
@12 jak som zbadal ten post, natesene som zacal citat, lebo som bol fakt zvedavy, ze ako do tohoto dokaze zakomponovat svoj evergreen. a musim sa priznat, ze som stracal nadej, ale napokon nesklamal! well played, podla mna zamerne budoval napatie.
No len výlety do inych okresov, inak ja nič moc k životu nepotrebujem. A všetci už aj tak žili jal vlockdowne5aj predtým, nKupovali len cez internet, bary a party sa lubili len vybraným extrovertom a išlo do módy hygge.
Koncerty, podujatia... a hlavne zatvaracky v bare mariatchi o tretej rano, ked uz malokto vladze ist po svojich, drankame kapurkove pivo do plastu, alebo lahvace, budime spachtosov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@Thunderstorm ty si v cechach?
naopak som rad, ze mam teraz dost casu sa obsesivne venovat blbostiam, na ktore som nikdy poriadne nemal cas resp. mi bolo luto venovat im tolko casu kolko si vyzadovali.
No a v súvislosti s lockdownom mi chýbajú asi jedine vychádzky ale vybratie sa na bicykli do parku a popozerať čo je tam nové, ako pokročili rekonštrukcie, popozerať rybičky a korytnačičky v jazierku a potom sa pokochať zároveň mladýma peknýma dievčima a zároveň si predstavovať ako rád by som bol na mieste toho jej frajíra
ist na kavicku po obede
chodit na jumping a skupinove bezecke treningy
burlesque kurz
Mierne aj kino, restauracie, bary, posilka, ale mierne len
No a samozrejme chodenie do restik
@Thunderstorm a ako? spokojna?
a mimo to mi už trochu začína liezť na mozog samota (resp. som s rodinou,ale aj tak..)
A fitko momentálne, som si na to zvykol, mal som režim už vymyslený.