tož... môj základný problém bude asi práve to, že príliš nič... možno tak zvedavosť ako bude za pár rokov a troška nádeje že možno aj dobre, ale to je také... dosť chabé.
@canndy negativna motivacia .... ak sa nebudes ucit a vyjebu ta zo skoly, skoncis za pasom, kazdy den 12 hodin a vyplata 340 € ... cize toto je moja motivacia ... funguje to jak diva svina
@sturmer najprv som myslela to je sarcasm vzhladom na moj profil, no vzhladom na prispevky inych vidim ze asi nie --- kedysi ma motivovali drogy, teraz uz ani tie, lebo s nimi to smeruje dpc este rychlejsie nez ked to tam necham smerovat pozvolne vplyvom vsetkych kravin co sa mi deju v zivote, v ktorych som zacyklena a neviem s nimi nic spravit
@rothschild no presne tam to uz smeruje. A nato ake boli kedysi dobre vyhliadky a motivacia a jak som to brutalne a priserne dojebala, uz prilis malo verim vo svoje schopnosti dotiahnut nieco do uspesneho konca, nech by tam i bola akakolvek silna motivacia vyhnut sa tomu najhorsiemu. a to ma najviac demotivuje, strach ze to znovu dojebem
@midnight takyto postoj mi pred par rokmi dost osral hlavu a doteraz mi ju osiera, a prave v dosledku toho moja motivacia dalej klesa a na zaklade vyvoja minulot-pritomnost-buducnost uz ani nie som zvedava co bude dalej, skor mam strach co bude dalej
@ssnehulienka v tomto som sa uplne zamotala. mam v tom tolko protichodnych myslienok ze aj skoda pisat... schizofrenia... uz neviem co je spravne
na jednej strane robis nieco kvoli niekomu a ukaze sa nehodnym. lebo aj ti srdcu najblizsi ludia mozu zo dna na den prestat byt najblizsimi a stanu sa najvacsi cudzinci(co sa mi stalo), a potom kazda snaha robit nieco aj kvoli niekomu inemu, kto uz moze byt akokolvek najviac na svete hodny, uz boli, hlavne ked si je clovek vedomy toho, ze nove okolie uz za to moze stat, ale on uz nedokaze.
a na druhej strane ako robit nieco kvoli sebe, ked viem o sebe pravdu a keby mam robit nieco kvoli niekomu ako ja, tak sa nato vyserem..
take su moje uvahy a niekedy mam chut otrieskat si hlavu o stenu nech tie myslienky stichnu
@silanova tvoj povodny prispevok znel degradujuco, akoby si narazala len na to ze som to napisala, no je to len jedno z konstatovani akych moze byt vela, a toto je konstatovanie vyplyvajuce z mojho poznania. ked ta demotivuje samotne vyhlasenie niekoho ineho a sposob akym bolo formulovane, potom si na tom este horsie nez ja... mna demotivuje obsah tej vety, lebo som dospela k tomu, ze to tak chodi....:/
Rodina,priatelia,priatelka,moja škola,moja práca,to,že sa chcem raz osamostatniť a zabezpečiť svojim psom/zverom a svojej rodine dostatočné podmienky.. chcem si byť sám sebe pánom,nechcem byť zamestnanec niekoho..
@canndy mne sa len nepáči tá veta,jej obsah,nemala som v úmysle nikoho degradovať.a čo sa témy týka,ide len o to nevzdať sa chuti žiť ,akokoľvek kurevsky/sorry za výraz/ťažké to je,ver mi viem o čom vravím.okrem iného ochorenia mám posunutú skrutku z titánovej náhrady v chrbte,nechcú ma operovať,lebo mám vysokú šancu úplneho ochrnutia od pása dole .ale so skrutkou v mieche sa to môže stať aj tak .stačí blbý pohyb.stratila som veľa z toho čo som milovala ,ale nemôžem sa k tomu postaviť tak ako je to v tej vete ,lebo vmojom prípade by to bolo parafrázované asi takto "aj tak sa to raz stane tak načo sa snažiť ?"nemôžem sa k tomu tak postaviť lebo by ma to zabilo.aj keď nevravím,že nemám dni,kedy plačem a nemám chuť vidieť nič iné len paplón. Dopredu ma ženie moja dcéra ,blízky ľudia ale najmä to niečo vo mne ,to niečo čo moc chce žiť.ak na konci aj tak všetko stratíme pre mňa je jediná cesta Žiť čo najviac chvíľ a prežiť tie horšie..
@canndy ja sa cítim tak isto a najhoršie na tom je, že šťastné momenty môjho života vyzerajú viac menej ako náhoda, ktorej som bola súčasťou na základe udalostí, ktoré ma len pobrali, lebo boli príliš veľké aby sa ma nedotkli a nemala som v skutočnosti na nich žiaden vplyv. Proste neverím že to pozitívne čo sa mi stalo bol môj úspech. Príliš veľ podstatných vecí som nezariaďovala aby som si mohla pripísať nejakú zásluhu alebo vyhlásiť že vždy keď niečo chcem tak to presne dosiahnem. Celkom ma zaujíma čo ťa doviedlo k tomu že píšeš ako píšeš. A tiež viem že ostatní tu majú pravdu ale to som vedela vždy a blbé je že neexistuje nič iné čo by ma prinútilo tie rady zase brať vážne. Pretože som ich poslúchala vlastne vtedy keď som si ich nepýtala. Akoby sa vo mne míňala životná energia a odchádza si kedy sa jej zachce nie kedy chcem aby tu bola pre mňa. A uvedomujem si, že mamotivujú hlavne lenivosť, veci kedy musím za seba rozmýšľať čo najmemej lebo vtedy najmenej pociťujem keď zlyhám. Proste
Určite ma nemotivuje taký spôsob zmýšľania, aký má autorka fóra. Jednoducho robím veci, ktoré ma bavia a som s ľuďmi, ktorých mám rada. Nič ťažké. Žiadnu špeciálnu motiváciu mi na šťastný život netreba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a dost silnym faktorom je to, ked okolie neveri ze nieco dokazem... tak to dokazem na just...
no a este asi najviac na svete ma motivuje ked mi srdcu blizki ludia veria, ze nieco dokazem...
na jednej strane robis nieco kvoli niekomu a ukaze sa nehodnym. lebo aj ti srdcu najblizsi ludia mozu zo dna na den prestat byt najblizsimi a stanu sa najvacsi cudzinci(co sa mi stalo), a potom kazda snaha robit nieco aj kvoli niekomu inemu, kto uz moze byt akokolvek najviac na svete hodny, uz boli, hlavne ked si je clovek vedomy toho, ze nove okolie uz za to moze stat, ale on uz nedokaze.
a na druhej strane ako robit nieco kvoli sebe, ked viem o sebe pravdu a keby mam robit nieco kvoli niekomu ako ja, tak sa nato vyserem..
take su moje uvahy a niekedy mam chut otrieskat si hlavu o stenu nech tie myslienky stichnu