""urcite"" to ze nevidim zmysel v tejto ankete co vas trapi? ano pripomina mi to nasu ucitelku ked sme sa jej spytali preco tam je to kladne cislo a ona odpovedala Ano
Taketo ankety by som ako admin okamzite mazal pretoze nedavaju zmysel, proste len zaberaju miesto a vytlacaju mozno lepsie ankety inych uzivatelov. Vzdy ma vsak prekvapuje kolko ludi sa chyti, zahlasuje a okomentuje, vcetne mna (komentujem), ale to len preto,aby sa dotycny uvedomil lebo to ako keby sem dalo 4 rocne decko este pochopim, ale 25 rocny clovek rozhodne nie a este navyse do Gay a Bi forum. Co to ma s tym spolocne? Zmazat!
@Pawliee neboj aj mne sa to uz stalo ale MFP (mam to v pecku). Nech si len zdrbavaju. Ak je ucelom tejto ankety pobavenie sa a vtip tak ok, ved srandy nikdy nie je dost a zacinam sa ucit veci brat uplne vlazne tak sa tesim na dalsiu podobnu anketu,ale od anketara som tip nedostal co to ma spolocne so zaradenim do istej kategorie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov