tak co si pametam, aby som bol opatrny velmi, vzdy kontroloval ci zamknem byt, ci mam peniaze atd.
A potom este take celkom vtipne, ze moj otec cele moje detstvo chcel aby som bol doktorom, ale ja som sa venoval matike a chcel ist za nim na fyziku mozno 10 rokov a nakoniec som skoncil na medicine
takéto veci do mňa tĺkli väčšinou keď som bola úplne malá.. potom som bola taký samorast a mala som vlastné názory čo treba a čo nie.. pamätám si hlavne, že som musela vždy zdraviť susedov.. proste vždy pekne pozdraviť
že ide vždy len o mňa a ako sa zariadím, tak sa budem mať, a manka sa snažila, aby som bola fakt odmalička samostatná, a vedela sa samostatne racionálne rozhodovať.. nemala som večierku, mohla som mať známky aké som chcela, ale čuduj sa svete nikdy som nechodila neskoro a nemala zlé známky.. nikto sa so mnou nikdy neučil, aj keď som bola prváčka alebo druháčka, samozrejme iná vec keď som niečo nevedela.. ale nesedeli pri mne jak pri niektorých deckách do 12 rokov.. proste ma chceli naučiť samostatnosti a aj sa im to podarilo
Rodiacia ze mam oznamovat kde idem a co idem robit a mam byt len pred domom ked som bol ste maly, lebo aj ked som mal 7rokou som sa zobral a isiel som volakde von a aj 10hodin o mne nebolo pocut a potom som vzdy dostal taky vyprask
Mne babka stale tlkla do hlavy aby som sa dal pokrstit aby som veril v boha a podobne, ale v daka tomu ze som si toho tolko nastudoval radsej budem verit v milosrdneho satana ako toho psychopata boha aj ked povodne satan vznikol len zlym prekladom z hebrejctiny
podobne ako @h8u naucili ma nasi samostatnosti, aj ked nechtiac, nemali na nas cas, a celkovo no vychova by som povedala ze skoro ziadna, ale tym som bola donutena vsetko si vybavit sama ...
A tiez to, ze nemala som zakazane nikam chodit, vecierka nebola, takze som chodila domov v phode v normalny cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A potom este take celkom vtipne, ze moj otec cele moje detstvo chcel aby som bol doktorom, ale ja som sa venoval matike a chcel ist za nim na fyziku mozno 10 rokov a nakoniec som skoncil na medicine
Mne babka stale tlkla do hlavy aby som sa dal pokrstit aby som veril v boha a podobne, ale v daka tomu ze som si toho tolko nastudoval radsej budem verit v milosrdneho satana ako toho psychopata boha aj ked povodne satan vznikol len zlym prekladom z hebrejctiny
Inak som nebol nikdy nejako striktne vedeny k niecomu.
inak ma učili všetkému možnému, asi ako všetci normálni rodičia čo chcú mať z detí normálnych ľudí
A tiez to, ze nemala som zakazane nikam chodit, vecierka nebola, takze som chodila domov v phode v normalny cas