mňa nasrala korupcia v detských súťažiach...veď je to choré, že na HK sú už určené prvé tri miesta 4dni dopredu!
a takisto ma irituje tá reklama na Slovenskú sporiteľnu, kde otec hovorí, že: "Čo dieťa nenaučíte, to mu nasporíte." Veď to je jasný odkaz na to, že iba peniaze hýbu svetom a vedomosti sú v riti..! a toto pozerajú 10ročné detská, ktoré potom idú podplácať učiteľov, aby mali lepšie známky.... toto ma ROZČUĽUJE!!!!
mňa dalej rozčuluje program v TV......čím nás chcú televízie kŕmiť....a rozčuluje ma aj to že im ot vychádza; ved zoberte si taku šeherezádu..... ked sa na to pozrete čo i len trochu kriticky tak zistíte že je to jedno z najhoršíchčo tam kedy dávali ale ludia to pozerajú, PREČO ?!!!! vysvetlite mi to....a aby som nezabudol Kleopatra z Turca na štedrý deň o 20:00 .......to bol koniec jednej nemenovanej televízie joj...
ja sa pozastavujem nad tym, aki su ti anglani strasne drzi a neprijemni.. jeden by neveril. ked su zakaznici zastrelit ich je malo. to je to co ma serie neustale, ale tak snazim sa to nevnimat
Že na škole máme vtačie hniezda a vtačiky na dievčinských záchodoch, že nám ujeabli svietník priamo z chodby za bieleho dňa a nik si nič nevšimol, a že ženské čo nemajú chlapa alebo sú veľa krát sklamenaé a nechcú tak si môže zadovážiť gumeného chlapa.....
Poplatky za zasraty vodicak... psychotesty 50... kolky neviem co stoja zatial... zdravotna prehladka 17... 700 ecok za kurz za C... tachografova karta minimalne 70... A este som sa dozvedel ze ak by som chcel jadit mimo SK tak potrebujem dake dalsie skolenie co stoji 1200 a musim odjazdit 440 hodin v kurze... kam to speje stat okrada svojich... buzerant poslanec zaroby minimum 3000 eur a za co ved sa iba hadaju a rozdrbavaju nase prachy.....
v poslednej dobe ma nasrala riadne moja škola, keďže sme si mali poskladať rozvrh a akosi to nejde, keďže sa povinné predmety kryjú s povinnými predmetmi a celý jeden krúžok, čo má mlieko si nemôže dať legislatívu, lebo mlieko končí o štvrtej a legislatíva začína o pol štvrtej...
a taktiež sa nedá dať syrárstvo, lebo sú tam okopaniny a tie sa nedajú dať inde, lebo tam je zase mlieko a na praktiká by sa čakalo 4 hodiny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Stále ma to prekvapuje.
a takisto ma irituje tá reklama na Slovenskú sporiteľnu, kde otec hovorí, že: "Čo dieťa nenaučíte, to mu nasporíte." Veď to je jasný odkaz na to, že iba peniaze hýbu svetom a vedomosti sú v riti..! a toto pozerajú 10ročné detská, ktoré potom idú podplácať učiteľov, aby mali lepšie známky.... toto ma ROZČUĽUJE!!!!
mňa dalej rozčuluje program v TV......čím nás chcú televízie kŕmiť....a rozčuluje ma aj to že im ot vychádza; ved zoberte si taku šeherezádu..... ked sa na to pozrete čo i len trochu kriticky tak zistíte že je to jedno z najhoršíchčo tam kedy dávali ale ludia to pozerajú, PREČO ?!!!! vysvetlite mi to....a aby som nezabudol Kleopatra z Turca na štedrý deň o 20:00 .......to bol koniec jednej nemenovanej televízie joj...
Ja sa nerozčulujem, ale strašne smejem nad rozhlasovou reklamou o lieku na zvýšenie erekcie, či čo to tam prezentujú
To by som mal byt ako tak tupy a oslepeny tym co sa mi predhadzuje, ze ked uvidim nieco ine, tak sa mam ''pozastavit '' ?
Nepozastavujem sa nad nicim.
a taktiež sa nedá dať syrárstvo, lebo sú tam okopaniny a tie sa nedajú dať inde, lebo tam je zase mlieko a na praktiká by sa čakalo 4 hodiny...
ach, milujem moju školu za toto
hlavne výraz ,,tekutina" pri vložkách..........akokeby sme s tým utierali podlahu v kuchyni! nech to vynechajú alebo povedia naplno po 22:00
a prečo ich dávajú cez víkend doobeda, pomedzi rozprávky?
inak to s tým učením a šporením vychádza zo života......miesta na súkromných VŠ sú drahéééé......a všetky korupcie kadetade...... šikovný tato
ako vojak guľometom