ak myslíš len dnes, tak potešilo ma, že nakoniec mama zrušila ten hlúpy výlet na ktorý ani nik okrem nej nechcel a rozosmútilo, keď som omylom v jednom anglickom slove dala zlé písmenko, tým pádom celá veta má teraz iný zmysel a tá krava to čítala a teraz sa čuduje či mi nešibe a to len 1 písmeno (
najprv ma sklamali tie moje styri homeruny, po ktorych ma trener striedal, potom ma potesilo, ze som sa z toho pozbieral a zvysok zapasu som prihraval celkom slusne... a samozrejme nekoniec potesilo aj tesne vitazstvo v oboch zapasoch a potom vecer, samozrejme, ludia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a zosmutil ma narazeny palec :/
rozosmutnilo (to je slovo )- že som večer trčala doma
a rozosmutnilo ze ked dojdem rozjebany z roboty tak ma idu jebat vsetci co su doma -.-
sounds like a gangbang to me
Rozosmutnilo ma.. Asi nic
Ale inak som mala celý deň náladu na bode mrazu, takže toľko k druhému bodu.
Ale bolo mi luto ze zena uz ide domov , potesilo ma ked mi poslala pusu z vlaku.
A to ze som bol cvicit.
- ze niekto zas hlada len negativa...
Potešilo - že môj darček vo forme spracovaných myšlienok, ktorý som v priebehu týždňa darovala, niečím prispel a mal odozvu a nadviazalo sa naň.