ja nepotrebujem ani vrecko na mobil na rukave, ani odzipovatelnu kapucnu.. mne staci, aby bola tepla a nepremokava a aby mala velke vrecka, ktore sa daju zazipsovat.. ja som nenarocny
@2 aj ja je super cena hmm tiez bola super na slovensku som ju este ani nevidel uff je to novinka tohto roku je famozna :ň bez nje by to asi nebolo ono
Ja mam budnu uz 4 roky, stala nemale prachy a je dobra na lyzovanie stale. A dalsia na bezne chodenie v zime stala tiez nemale prachy a celkom slape, som ju pred dvoma tyzdnami skusal v stockholme a islo to
zabudovany vnutorny okruh s teplou vodou + termostat, keby sa prehriala... taktiez by som bral aby bol na rukave displej ktory by udaval moje GPS a este nejaky ten USB port na pripojenie MP3 prehravaca
urcite stlpec 15000mm, nastroj na vlekovku, vnutorne vrecka na rukavice, kapucu, vnutorne vreck na mobil, vonkajsie vrecko na prsiach pod krytom zipsu na doklady, vrecka na ruky dolu, windstopperka, prepustanie vlhkosti von, ...taka je jedine moja envy
Mala by byt nepremokava!!!... kapuca na odzipsovanie samozrejme, ziadne kozusiny, mala by byt tepla ale nie moc hruba. Mala by byt cierno-cervena a mala by mat chrbtovu nasivku .. samozrejme velke vrecka na ruky a aj teple! .. a vrecka tak isto aj z vnutornej strany.. na zips najlepsie.. aby sa tam vopchal aspon telefon, penazenka a cigarety.. zapalovac...g-cko ... .. a OCB papieriky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja sa totiž dokážem zašpiniť aj na snehu
a moja zimná bunda je nechutne tlstá