Ja mám rada čo najmenej chlpov na chlapoch. Nepáčia sa mi ani bradatí, ani chlpaté hrude... Ale penis , pazuchy , zadok a chrbát je mušt have , tam nemôže mat chlpy určite , fujky.
Hmm, fakt neviem. Keď mne chlpy na chlapovi neprekážajú. Asi najviac, čo sa mi nepáči sú dlhé, neupravené brady a kozie briadky. Možno ešte v lete pazuchy, ale asi by mi to tiež vôbec neprekážalo, pokiaľ by chlap nesmrdel. Ináč by som to nechala na chlapovi. Je to jeho telo a keď sa oholený bude cítiť komfortnejšie, tak je to jeho vec čo si oholí. Mne sa tiež páčia chlpatí chlapi.
Nerozumiem celkom ako môže niekto aj na chrbáte zarastať ...snáď sa to u mňa nebude diať ...ja už len tvár upravím (oholím) a budem tip-top, lebo sa pravidelne upravujem všade pre svoj komfort
Mne chlpy nevadia ak nezarastá nejak extrémne, veď to je super sa prehrabávať rukou na chlpatej hrudi ale napr. na chrbte by som sa už v chlpoch prehrabávať veru nechcela, videla som už aj takých chlapov na kúpalisku, že by im mali aj zakázať vstup do bazéna, pokial sa najprv celý nevydepilujú, fuj
100 ľudí 100 chuti ako tak sledujem ale nemusí nič.. ja som spokojná s tým ako sa upravuje môj frajer a to je pre mna dôležité, ostatných ľudí mám na háku...
aj keď z vymenovaných veci ma vedia na cudzích ľuďoch najviac prekvapiť neoholene pazuchy :/
Ťažko povedať, môj priateľ je tak normálne zarastený, žiadny extrém a vôbec mi to neprekáža.
Jedine čo by ma asi fuckt odpudzovalo keby ma zarastený chrbát ew, no z toho mám hodne zmiešané pocity. Alebo ako bolo spomenuté vyššie dlhé neupravené brady či kozie briadky sú tiež .. ew, brada je pekná, no musí byť krátka a upravená. Taký motorkársko~homeless stajl brady sa mi vôbec nepáči.
Ako ešte dumam silno nad pazuchami, na priateľovi mi to nevadí, lenže on je ryšavý takže jeho chlpy sú vlastne hodne nenapadne. Neviem ako by som to vnímala na takom echt tmavom type každopádne najdôležitejšie je, že nemôže zápachať! To by som fuckt nedávala..
Nemám rád chlpy na sebe, ale ruky a nohy by som si v živote neoholil . Všetko ostatné určite dole . Občas si nechám dosť odrastené strnisko na tvári, keď som lenivý zmrd .
bradu nech si zastriháva a pekne upravuje, pazuchy a prirodzenie holí a ak má problém s výrazným ochlpením na chrbte, zadku a na hrudi, tak aj tam nech to oholí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale rit a hrudnik radsej chlpatu, ak si musim vybrat.
A z praktickeho hladiska, @3.
aj keď z vymenovaných veci ma vedia na cudzích ľuďoch najviac prekvapiť neoholene pazuchy :/
No ne? Logika.
Jedine čo by ma asi fuckt odpudzovalo keby ma zarastený chrbát ew, no z toho mám hodne zmiešané pocity. Alebo ako bolo spomenuté vyššie dlhé neupravené brady či kozie briadky sú tiež .. ew, brada je pekná, no musí byť krátka a upravená. Taký motorkársko~homeless stajl brady sa mi vôbec nepáči.
Ako ešte dumam silno nad pazuchami, na priateľovi mi to nevadí, lenže on je ryšavý takže jeho chlpy sú vlastne hodne nenapadne. Neviem ako by som to vnímala na takom echt tmavom type každopádne najdôležitejšie je, že nemôže zápachať! To by som fuckt nedávala..