@luc.ka@9 obavam sa, ze ked som si za tyzden nezvykla na kvapky do oci, tak na sosovky uz vobec nie. Vzdy som si ich musela kvapkat do zatvorenych oci a az potom zmurkat, aby sa mi tam nieco dostalo. Ja mam extremne citlive oci...
@azizi@10 trenuj na sucho. Sadni si k stolu, zober si zrkadlo, a v klude skusaj prstom sa dotknut oka. Pozries sa hore, a dotknes sa bielka. Kazdemu je to neprijemne, to je normalny reflex, ze zavries oko, ked sa k nemu nieco blizi ale naozaj sa to da, tiez som si dakedy nevedela ani trafit kvapky do oka
@azizi@10 ja som farebne sosovky nosieval a mne to nerobilo problem si bielko aj stlacat som tiez citlivy ale dokazem sa akoby "povzniest" a ignorovat nejake stimuly ktore by ma drazdili. dakedy mi sosovka zabehla uplne dozadu tak musel este sa v tom sparat prstami
@luc.ka@11 nie kazdý može nosiť šosovky. Ja mám extremne suché oči, napríklad mne sa po 3hodinách tak vysušilo oko pri šosovkách, že som ich nedokázal dať dole. Úplne boli šosovky prilepené na oku ako z lepidlom. asi 10minút som si rozkvapkával oko a dalšich 30minút som si ich dával dole (osadiť šosovky, to bola otázka pár sekund).
Po XY krát čo som to robil, tak viem, že ja nemôzem nosiť a tak isto to má mnoho ludí, ale ešte chcem skúsiť, našiel som také iné šosovky, na extra suche a citlivé oči, síce sú drahšie ale skusim to aspoň pár krát.
@szyzygi@14 rozdiel je ma citlivé oko, a potom mať z toho krvavé oči aké nie sú ani po drogách a potom tá rezavá bolesť, ako keby ti do oka padol celý šuflík zo žiletkami.
neviem ako to má azizi ale mnoho ludí má z toho toto. Každý človek je iný.
@mefistofel@16 jop. ja subjektivne sam za seba ze mne to nejaky problem nerobi ale verim. mal som spoluziacku na strednej ktora zacala slzit uz len pri predstave ze by si nahodou oskrela bielko pri robeni mihalnic riasenkou
@mefistofel@15 tak v prvom rade by ti tie cocky mal dat lekar podla stavu tvojho oka, naslepo by som urcite nestrielala, ze ked som nikdy cocky nenosila, skusim nejake nahodne z eshopu ?♀️ Ale ja som hlavne pisala o tom, ze navyknut si na nasadzovanie si cociek resp dotknutie sa oka sa nauci casom kazdy
@etelnair@27 ale ide len o to, ze si zvyknes na to, ze ked sa prstom priblizis k oku, nemusis tie viecka zovriet a zabetonovat ? clovek potom usetri aj na kvapkach, lebo pri tomto krcovitom boji so zatvaranim oci vzdy isla polka flasticky mimo ?
A btw ty si dokazes vybrat cocku tak, ze na oku necitis dotyk? To si potom sef ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Po XY krát čo som to robil, tak viem, že ja nemôzem nosiť a tak isto to má mnoho ludí, ale ešte chcem skúsiť, našiel som také iné šosovky, na extra suche a citlivé oči, síce sú drahšie ale skusim to aspoň pár krát.
neviem ako to má azizi ale mnoho ludí má z toho toto. Každý človek je iný.
A btw ty si dokazes vybrat cocku tak, ze na oku necitis dotyk? To si potom sef ?