Tak my sme napríklad mali jednu veľmi "obľúbenú" profku, raz ked sme s nou mali hodinu a vo dverach bol klucik, sme sa zdnu zamkli a nechali sme ju asi 5 min v zachvate zurivosti dobyjat sa dnu....nebola nastvana......bola nasrata.... :....a raz sme
co my... no tak co ja wm napríklad šofér busu zavrel pred učkou dvere a šiel het... my sme jednemu učiteľovy prelepili dvere lepiacov páskou... všimol si to ale nechal sa oblepiť a nezúril vôbec ani ke´d si sadol na pár špendlíkov...
alebo ke´d sme učiteľke zakriedili stoličku... to bolo rrehotu ke´d sa postavila a na čiernych nohaviciach na zadku mala biely fľak...
my zatial nic, ale v jednej triede deviataci napichali spendliky do stolicky,, ktora bola calunena, cize si nic nevsimla a sadla si do toho...potom mali vsetci napomienky alebo zhorsenu znamku zo spravania a tak no
ucitelke tak to si nespominam momentalne...ale zo zs este asi zo 6.triedy co som spravila skolnikovi sa neda zabudnut nikdy mal pred skolou zaparkovane svoje auto,pricom som netusila ze patri jemu,uz neviem presne co som mala v ruke ale nieco dobre ostre to bolo a vyrezala som mu do laku taky mensi trojuholnik jeden kokotko to videl a potom ma samozrejme nabonzoval no a mala som z toho dost zle...muselo sa to dat prelakovat co stalo par tisic...akoze mala som 12rokov takze treba to brat s rezervou
ešte ako siedmaci sme s kamarátom zavreli do klasáku kondóm, do ktorého sme pred tým ešte napľuvali, aby to vyzeralo jak spermie boha jeho, ten bol tak nasratý! do minúty nás odtiahol k riaditeľke, čo bola o dve poschodia vyššie a na druhej strane budovy
neviem,ci to plati aj pre veducich,ale tomu nasmu sme uz 3x dali do caju gutalax...to bola dost sranda,no ale ja by som to zazit nechcela...ale zase nie som taka protivna,ako on...
V našej učebni strojopisu je na dverách gula z vonka, učitelka niekam išla a zabudla si klúče v triede. Asi desať minút klopala jak sprostá, my sme jej neotvárali a potom jej až školníl otvoril.
Hm... nič také.... lebo pri našich učiteľkách by sme mali všetci aspoň 3 zo správania.... napr. slovenčinárka navrhla spolužiakom pokarhanie riaditeľom za to, že jej nepovedali že idú na basketbal, pri tom ani oni nevedeli kedy presne idú, a ona vedela že idú na basketbal.... takže sa o nič nepokúšame...
my sme dostali cela trieda zapis - od tej, co sme ju "prilepili" a vymkli, za to ze sme boli na vylete ze opekacka a ona ze si ideme spievat a my ze nie a ona dobre hrajte sa daco a my ze schovku....polka jej odisla, jeden si zapalil, a kecali sme a potom ked sme prisli zurila, ze....proste zapis znel : Deti sa hrali na schovavacku a ja som ich nemohla najst.
No neprilepili by ste ju??? Aspon bola s nou sranda
No my ani nic extra ale jedna trieda odmontovala dvere a ked profesorka chcela vojst cele na nu spadli...ale to bola len "náhoda",....(zevraj strasne vrieskala)
nooo... tak na zakladnej sme vyslovene neznasali ucitelku slovenciny... tak sme jej tak trochu rozobrali katedru a ked sa o nu ako vzdy oprela tak katedra sa rozletela a s rachotom spadla.... ucitelka to nastastie ustala... ale ta katedra bola rozmontovana kazdu hodinu... ale genialne bolo ked sme jednu hodinu neurobili vobec nic... katedra bola cela.. proste nic.. iba sme sa tak akoze smiali.... no a ucitelka sa snazila celu hodinu zistit na com sa smejeme... to sa mi velmi pacilo
este na zakladke sme ucitelke matiky(asi 60rocnej a 2x tolko vaziacej) napilili stolicku pri katedre a taku drzku hodila ze krasa vsetci ujeby celohodinove a ona skoncila v nemocnici so zlomenym rebrom
hmmmm mno mi sme dali spendlik do klucovej dierky, nasemu triednemu a potom sa nemohol dostat do kabynetu aleto bolo davno. hmmm mno a co take este jaj hmmm mno nasemu telockykarovy na strednej mne pravili trapas pred prvakmi a to tym ze musel fukat ci nieje opityyyy (bo po lyziarskom sa mu neda verit
my sme robili take klasicke veci ze voda na stolicke, oblepene dvere..raz sme dali pred dvere vysoku skrinu a nechali sme ju tam celu hodinu inak mi nic zaujimave nenapada
jaj minule sme dali cez prestavku do dveri stolicku a proste vosiel triedny a tak sa vydrbal... DDNajvacsia prdel, ani sme necakali ze to tak dobre vyjde...
My sme ani nic neurobili a ona sa sama urazila... ucetlke co mala prdtym hodinu odpadol z salu taky chumac a osatl na stolicke.. a ona prisla a vynadla nam ze co sme jej to tam nastrazili a nasrala sa a celu hodinu si nesadla
@29 mile take typy poznam resp. viem si predstavit.......
ozaj ja som zabudla, raz sme triednej na 1.aprila dali do salky s kavou mrtveho pavuka - fuuuuuuuuuj, ale nepamatam sa, si to nevypila
a este jednej mladej profke, ma strach z pavukov, mali sme pisat tak jej dali na lavicu pavuka...a ona si zapisovala a nevsimla si....a on sa plazil a my uz takyy ujeeeb a ona kukla na nas potom nanho, vyskocila a zacala vrieskat ze sme blazni ze ho mae dat prec, odbehla na druhy koniec triedy a tam cakala 5min - to by som asi aj ja urobila
@31 a kolkokrat....niekedy neprisiel 15 min, tak sme zdrhli a na chodbe sme ho skorko stretli rychlo sme zabocili do skriniek....a dvaja co zostali, resp. nestihli mali hodinu a my sme tam sedeli dole v zatuchnutom
@33 nemcinarkin notes, to mi daco pripomina.. nasa nemcinarka bola velmi leniva a tak si nechavala este pred hodinou doniest do triedy veci a aj notes. takze si do neho skoro cela trieda zapisovala jednotky ¨¨
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
alebo ke´d sme učiteľke zakriedili stoličku... to bolo rrehotu ke´d sa postavila a na čiernych nohaviciach na zadku mala biely fľak...
naozaj sme nic nevyviedli? hm, nie: innocent:
No neprilepili by ste ju??? Aspon bola s nou sranda
my sme robili take klasicke veci ze voda na stolicke, oblepene dvere..raz sme dali pred dvere vysoku skrinu a nechali sme ju tam celu hodinu inak mi nic zaujimave nenapada
ozaj ja som zabudla, raz sme triednej na 1.aprila dali do salky s kavou mrtveho pavuka - fuuuuuuuuuj, ale nepamatam sa, si to nevypila
a este jednej mladej profke, ma strach z pavukov, mali sme pisat tak jej dali na lavicu pavuka...a ona si zapisovala a nevsimla si....a on sa plazil a my uz takyy ujeeeb a ona kukla na nas potom nanho, vyskocila a zacala vrieskat ze sme blazni ze ho mae dat prec, odbehla na druhy koniec triedy a tam cakala 5min - to by som asi aj ja urobila
A inej nemčinárke sme raz natreli kľučku mydlom ale doteraz neviem ako vedela že sa tej kľučky nemá chytať a že má niekoho poslať aby to umyl
Inak keď to tu tak čítam... Prečo o nás vždy celá škola hovorila ako o najhoršej triede na škole?
a k teme, nikomu sme nic zle nevyviedli.. tusim