Že napríklad v niektorej konkrétnej sociálnej situácii nezareaguje tak, ako bežný psychický zdravý a sociálnej interakcie schopný človek, čo bude viesť niektorých k tomu, aby ho označili za podivína. Ale je to strašne všeobecné, to môže byť pomaly hocičo.
@superstar7@anzu spomínam si na prípad, keď v minulosti prepadli v Bratislave nejakú banku, ľudia si normálne ľahli na zem a keď lupiči zdrhli, tak ľudia boli v šoku a jeden starší týpek sa normálne postavil a naďaľej vypĺňal nejaké tlačivo, akoby sa nič nestalo potom to spomínali v správach niečo v zmysle, že nemôže byť celkom normálny
jednoducho nenormálny, iný ako väčšina ale určite nesúhlasím s @1 a @2. To, že je niekto iný neznamená že je to čo tam napísali (nebudem to opakovať) !
Len teraz čo chudák autor s takýmito informáciami, keď jeden mudrc môže povedať, že je idiot, lebo je atypický a druhý povie, že je to pán sveta, lebo sa odlišuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
neštandartné- nesplňuje štandart, normy, prosto nie je ideálny podľa niektorých ľudí a preto ho odsudzujú- v skrátenom slova zmysle pičus, kokot
a neznamenato to hned, ze dotycny je vadny alebo kkt (ach)
...mne to pripomenulo príhovor môjho triedneho na stužkovej.. niečo v tom zmysle povedal o jednom mojom spolužiakovi
netypicky a nestardantny si domysli
aspon som neni jediny
posli mi fotky nase spolocne
extremna odchylka od standardu moze byt k dobremu, ale aj k zlemu
Len teraz čo chudák autor s takýmito informáciami, keď jeden mudrc môže povedať, že je idiot, lebo je atypický a druhý povie, že je to pán sveta, lebo sa odlišuje