Aj keď zatiaľ som s tým prvým nemal skúsenosti (a dúfam, že ani nebudem mať) a s druhým čiastočne, aj keď nie zrovna za rýchlu jazdu a dopravné pokuty, ale za omeškanie platby, aj keď nie zas nejaké horibilné čiastky.
joj tolko toho je, ja som strašny strachopud. Bojim sa smrti mojich blizkych, mojho vlastneho umierania, toho,ze nebudem moct mat deti,toho,ze sa moje dieta nenarodi zdrave, toho,ze sa mu nieco stane, toho, ze nezrobim skolu, toho,ze budem mat krizu stredneho veku...
dosť toho: napr. že budem stará dievka, že sa zle vydám, že nebudú deti, prípadne že nebudú zdravé, niektorých rodinných príslušníkov, covidu, rakoviny, nepredlženia pracovnej zmluvy...
najviac sa bojim asi toho, ze sa stane nieco zle mne alebo mojim blizkym. a tiez mam taky celkom iracionalny strach z okridleneho hmyzu, vysok, mixerov a zazerajucich ludi v mhd
Povedala by som bubákov, ale včera mi ten horor, ktorý som naposledy nedokázala dopozerať, prišiel hlúpy... Povedala by som chrobákov, ale v poslednej dobe mi robia radi spoločnosť, takže už ma tak nevzrušia... Hmmm počkaj porozmýšlam ešte... Celkom dôverujem svojmu životu, takže ma veľa vecí tak nevzruší... Oh áno! Povedala by som, že sa bojím toho, že ma nikto nemiluje. Ale ešte som tu ja. Platí, aj keď samú seba, že?
Takže strach mám z toho, že ma nikto nepotrebuje. Áno, to je presné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
neviem, asi, že ma tu vykotí a o moju chuderu mačku sa nebude mať kto postrať, tak mi obžere polku xichtu a zhnijeme tu spolu a nikto nás nenájde
Pána Boha a miškára.....
Takže strach mám z toho, že ma nikto nepotrebuje. Áno, to je presné...