ja osobne som sa strašne bála takého mužíčka ...neviem o čom bola tá relacia,ale sa tam spievalo daco ze "sousedovic Toníček,nemá žádnej koníček..." a taky kresleny muzicek tam bol..
V knihe Danka a Janka bola jedna kapitola, v ktorej si nakreslili na papier takú nejakú príšerkua tá potom ožila a ťahala ich za vlasy a tak. Tej som sa bála :/
obrázkov od Albína Brunovského v jednej knihe... a raz som si nahovorila, že som v priekope videla hlavu mŕtvoly v igelitovej taške (samozrejme že som nič nevidela) a tak aj pohodených vecí v igelitových taškách
ja som sa bála upírov..normálne keď som mala asi 5 rokov a videla som interview s upírom tak som z toho ochorela...a to si nerobím srandu ešte šťastie že teraz existuje The vampire diaries a Ian
ocino mal takého divného zeleného plyšáka . No a ja som si vždy myslelea že ma zožere a ja už nebudem na tomto sveta .Vždy keď sa te plyšák ocitol v mojej blízkosti tak som radšej bežala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
(píšem veci aj čoho sa teraz bojím, lebo detstvo ešte prežívam)
a ako veľmi malá ešte aj pri Scooby-Doo som sa bála, kým som si neodsledovala, že tí duchovia neexistujú, a že vždy je to prezlečený človek.
a ostalo mi to dodnes i ked nie v takej miere
a psov doteraz, ale to je v mojom prípade opodstatnené
nie, nemám nič proti nim v realite a dnes