no keby som sa to dozvedel o nejakom známom tak by som sa ho iba opýtal či si zo mnou niečo nechce začať, a rodina a tak kamoši to väčšinou vedia a je to v pohode v škole vladne keketizmus to sa nevyjadrujem
no a?? ved predsa v dnesnej dob eje to uz viac menej normalne a pokial niekto nie je zakonzervovany debil tak to pochopi a urcite by som nepovedala ani nespravila nic co by sa ho mohlo dotknut, skor by som sa za neho postavila...nech si mysli kto chce co chce...
(@9 ) 501, zvacsa bez fotky? Nuz neviem, na BIRDZ ma cca 30% uzivatelov fotku... To je podla mna uspech, neviem ako je to na inych portaloch, ale myslim si ze 30% uzivatelov s fotkou/avatarom (a niektori maju vo fotoalbume a nie v profile) je podla mna super...
A k teme diskusie: A co by som mal ako spravit? Nic No ak by mi to nejaky kamos povedal, tak by som nespravil uplne nic... Rovnako by som nic nespravil, ako keby mi nejaky kamos povedal ze "viem po mongolsky"... No a? Proste mi je to absolutne jedno, kto je aky... Hlavne nech je to dobry clovek a dobry kamarat/kamaratka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
1) chces dat comingout?
A k teme diskusie: A co by som mal ako spravit? Nic No ak by mi to nejaky kamos povedal, tak by som nespravil uplne nic... Rovnako by som nic nespravil, ako keby mi nejaky kamos povedal ze "viem po mongolsky"... No a? Proste mi je to absolutne jedno, kto je aky... Hlavne nech je to dobry clovek a dobry kamarat/kamaratka...
vies, to si ludia nevyberaju, s tym sa rodia
škoda ,že nenapísal aj niekto na prvú časť otázky... by ma to zaujímalo
(čítam aj moje fora tak si to prečítam aj ked niekto napíše o mesiac )