ja milujem cokoladu s marcipanom alebo s ceresnou prichutou,mozartove gule a pralinky su super a este mi chuti celkom 40% horká ale cim viac percent ,tym je uz horkejsia
vsetky druhy cokolad.... najviac poriadne horku... ale neznasam cokoladu s hrozienkami a takym zele.. a este polsku neznasam.. a marcipanovu... a matovu... inak secko..a aj horka s chilly je dobra.. odporucam
Ja neprežijem jeden jediný deň bez čokoládky Ale ráno som sa rozhodla, že budem jesť zdravo.. (nepovedzte nikomu, že dnes už mám v sebe Snickers, sladké rožteky a nutelové koláče
ja zavislačim na marcipánovych čokoládach, najlepšie sú také modré alebo s roznou ovocnou príchuťou alebo kolečka Anton Berg, z tých sa roztápam. A samozrejme mozartove gule,škoda len že je to drahé
Všetky okrem horkej..a predstava,že by som mala žiť v tých 70 rokoch(či kedy to vtedy len bolo) a bola len horká čokoláda tak som asi skončila ozaj ja mám aj alergiu na čokoládu..ale keď ju miluješ,nieje čo riesiť
milujem takmer vsetky ale nejem ziadne lebo chcem mat dobru zivotospravu takze radsej si dam nejake ovocie ..a ked uz tak horku orion bez pridaneho cukru...ale nie je velmi sladka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
(sry za reklamu ... ale je fantasticka... )
tam sú všetky druhy čokolády
ja milujem cokoladu s marcipanom alebo s ceresnou prichutou,mozartove gule a pralinky su super a este mi chuti celkom 40% horká ale cim viac percent ,tym je uz horkejsia
mno dnes už mám v sebe kinder bueno a twix
Milujem čokoládu!
Moj muz mi priniesol z belgicka také úžasné horké pralinky, že mňaaaaaaaaaaam...
A inak tie morské mušle...
Why chocolate? because chocolate cant get me pregnant...
mmmmmmmmmmňňňňňňňňňňňňáááááááááááááámmmmmmmmmmmmm