hmm ... kym sa nepytaju a nic si nevsimli je to fajn ... a ked si niekeho najdes a nahodou sa stretnete tak to bude vonku ... a ako to uz zoberu ... no neviem ..
Ja som to vykričal. Ale to bolo vtedy dost odveci, mal som blbú náladu Chystal som sa to povedať normálne, na večer. Ale tak, záleží ako poznáš rodičov. Moji sú v pohode.
Ak sú rodičia proti tomu a nevnímajú to ako normálnu vec ktorá sa môže stať, máš jedno ako to povieš... Je úplne jedno či povieš: Som homosexuál -ALEBO- Viete, rada by som sa s vami porozprávala lebo je tu niečo o čom by ste mali vedieť a bla bla bla.... na tom ako to podáš vôbec nezáleží myslím si že reakcia bude tak či taK rovnaká
pokial ste si nie isty ako to dopadne...najskor sa zabezpecit a potom mozno...
ak nechce skoncit ako ja na par mesiacov vyhodeny z domu, pochopedy po doktoroch, skoro s rodicmi na sude, znicene vsetko co sa len dalo... tak nech sa paci
je to ťažke, ale rodičia by to mali vycitiť, vychovávali ho od babätka a mali by poznať jeho spôsoby a nakoniec na to prísť.....myslim dobrých rodičov..filip
-No ja som tatkovi zakričala s kúpeľne, keď som si umývala vlasy, že som lesba... On mi povedal, že to vie už dávno a čakal, kedy mu to poviem sama od seba
-Matke som to zatelefonovala a povedala som jej, že nikdy k nej neprinesiem chlapa, ale nejakú ženu... Matka reagovala ako väčšina rodičov, povedala mi, že je to podľa nej fáza, ale povedala, že jej to nevadí
-Okoliu najprv som to povedala ľuďom v ktorých mám oporu, ktorý pri mne vždy stáli "Som lesba " jednoducho som so seba vysúkala, a nik ma neodsudzoval, viem, že mám sakra šťastie, že mám okolo seba tolerantných ľudí, lebo nie každý to má také ľahké...
ja si myslim ze moja mama si to uz vsimla ze som trochu "ina" lebo sa otacam rovnako za chalanmi aj za holkami ale neviem ako jej to povedat a ci jej to vobec povedat myslim ze je to celkom poho takako to je aj ked..... bohvie ako by reagovala
no...ja by som tym fotrikovi zlomila srdce...bojim sa im to povedat..ale tiez nechcem zatajovat moju lasku pred nimi... je to tazke a ten tlak spolocnosti je fakt hnusny..
raz sme pozerali s mamou film o gayovi....mi vtedy povedala, ze kebyze aj ja som lezba ze to nevadi, ze to prezijeme vtedy vraj clovek potrebuje podporu a tak...ked mi to hovorila bola som stastim bez seba...ale hned na to dodala: Ved to nie je zas take hrozne ako keby si prisla domov s odseknutou rukou aleb nohou.....takze jej to nepoviem...keby ste poculi ako to povedala ...ranilo ma, ked chcela porovnavat moju prirodzenu sexualitu k odrezanym castiam tela a nehodam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Bolo by asi najlepšie kým to nevedia.
A treba asi poznať aj rodičov.
No ja nwm - ja nie som gay,tak som to nikdy nemusel riešiť.
ja som pohlavne neorientovaný
Ale zozaciatku.... pri tych najblizsich kamosoch doporucujem oznamit to vsetkym po jednom .... masovy sok by nebol velmi prijemny.....
A ked uz su najblizsi ludia zaisteni potom sa moze informacia nechat volne sirit, lebo je to uz jedno
pokial ste si nie isty ako to dopadne...najskor sa zabezpecit a potom mozno...
ak nechce skoncit ako ja na par mesiacov vyhodeny z domu, pochopedy po doktoroch, skoro s rodicmi na sude, znicene vsetko co sa len dalo... tak nech sa paci
ucte sa na chybach inych
-Matke som to zatelefonovala a povedala som jej, že nikdy k nej neprinesiem chlapa, ale nejakú ženu... Matka reagovala ako väčšina rodičov, povedala mi, že je to podľa nej fáza, ale povedala, že jej to nevadí
-Okoliu najprv som to povedala ľuďom v ktorých mám oporu, ktorý pri mne vždy stáli "Som lesba " jednoducho som so seba vysúkala, a nik ma neodsudzoval, viem, že mám sakra šťastie, že mám okolo seba tolerantných ľudí, lebo nie každý to má také ľahké...
raz sme pozerali s mamou film o gayovi....mi vtedy povedala, ze kebyze aj ja som lezba ze to nevadi, ze to prezijeme vtedy vraj clovek potrebuje podporu a tak...ked mi to hovorila bola som stastim bez seba...ale hned na to dodala: Ved to nie je zas take hrozne ako keby si prisla domov s odseknutou rukou aleb nohou.....takze jej to nepoviem...keby ste poculi ako to povedala ...ranilo ma, ked chcela porovnavat moju prirodzenu sexualitu k odrezanym castiam tela a nehodam...