@istsinka noo... pri intraku mame lidl, tam cuco neni vobec... bolo, ale vyradili ho... a v tescu na kamennom namesti(BA), kde este tak casto chodim, tak tam maju len tu domovinu tusim... no inac o milenke som pocul uz ine story
@fakecocacolazero tak ked pojdes do coop, tak si vsimni prosim znacku a napis mi potom.. dakujem... ale zas.. problem je v tom, ze coop ani neviem kde v BA je... :/
@ena233 obe sa vyrábajú.. ja som doteraz nekoštnul ani jedno. zamladi som pil tesco čučo(uz sa nerobi)... potom som mal dlhu pauzu... a z nostalgie a inych dovodov sa k tomu vraciam
@interrupcio nooo tak to potom Milenka je jednoducho ako stvorená
fakt z nej sú také stavy ale dávaj pozor lebo často ju predávajú po záruke a je skysnutá.... (varovanie, nie je príjemné ak to zistíš keď vypiješ trištvrte fľaše
Peklo na zemi vieš čo znamená? Nie, nevadí. Možno ani nebudeš vedieť. Ja len, kašli na to,, popíjaj si to svoje čučo a buď šťastný, ja na toto zabudnem aj ty, a bude nám fajn. Dobre?
júúúj ked vidim nazvy tych čúč vyvolava to vo mne nadherne spomienky !!! za mlada ked som mal tak 14 - 15 - 16 to boli zazitky s čúčkom mňam
teraz je to na kkt nikdo to moc nechce pit a neni taka partia ani nic ked tak čúčo si dam doma pri PC zajtra mam v plane 1 liter si dat . s čuča sa ozerete uplne inac ako napriklad z vodky je to neco krasne proste
@interrupcio no ja kupujem u nas na dedine v takom obchodiku ktory je aj v sobotu do vecera otvoreny a ten vlastne nepatri pod ziadnu spolocnost coop , bala atď. sice maju bala vyrobky ale su to sukromnici , a kazdy raz maju iny druh čúča dnes mali iba tu Hradnu sviecu . je sice v pohode aledost kyselkava co sa na cuco moc nehodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
Sladká pani
Ja som sa jej nachlastala viac než dosť, je mi zle.
@fxx sladka pani ma velmi nelaka
@indifferentgirl tu znacku nepoznam
@sisel ja to asi "ešte len" neznesiem
@laraxtheking hm... medvedia krv je prilisny luxus...
fakt z nej sú také stavy ale dávaj pozor lebo často ju predávajú po záruke a je skysnutá.... (varovanie, nie je príjemné ak to zistíš keď vypiješ trištvrte fľaše
Peklo na zemi vieš čo znamená? Nie, nevadí. Možno ani nebudeš vedieť. Ja len, kašli na to,, popíjaj si to svoje čučo a buď šťastný, ja na toto zabudnem aj ty, a bude nám fajn. Dobre?
teraz je to na kkt nikdo to moc nechce pit a neni taka partia ani nic ked tak čúčo si dam doma pri PC zajtra mam v plane 1 liter si dat . s čuča sa ozerete uplne inac ako napriklad z vodky je to neco krasne proste
stoji iba tri euro a je super chutne, ziadne lepsie nepoznam a to som pil uz aj za 150 eur vinko