ale upresnime si to, ked ta skola vyhlasi druhe kolo prijimacok, musi sa poslat znova prihlaska ??...takze STU, dalej neviete ake este, dakujem, ze mi takto pomerne pomahate ... a taky tip mam politologiu v blave a robim prijimacky 15.. neviete kolko sa hlasi priblizne ludi a kolko beru, nemozem to nikde najst, dakujem pekne
Dá sa ešte na drvivú väčšinu súkromných škôl a druhé kolo býva na štátnych pri menej obľúbených odboroch, viem, že v minulosti mala druhé kolo napríklad SPU v Nitre, dosť často býva druhé kolo aj pri technických školách-napríklad Technická univerzita v Košiciach alebo vo Zvolene a na iných univerzitách napríklad pri odboroch pedagogika, sociálna práca.
@lukasza to ti povedať neviem, ale je to jeden z dosť vyhľadávaných odborov, tak určite nebudú brať všetkých alebo skoro všetkých, skôr by som povedala, že väčšinu nezoberú. ale presné čísla fakt neviem.
a ešte, ked som videla to tvoje bydlisko, tak mi napadlo, že dosť často máva druhé kolo aj žilinská univerzita.
@kuasza ty musis vediet, co chces studovat a podla toho sa pozri na ich stranky skoly, ze ci vypisuju druhe kolo prijmaciek a co k tomu treba. je to tvoja starost a tvoja buducnost, tak preco by sme to mali hladat za teba, ked nevieme, ze co chces robit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kukajte a vela ludi prijimaju, co poviete..
a ešte, ked som videla to tvoje bydlisko, tak mi napadlo, že dosť často máva druhé kolo aj žilinská univerzita.