Mam taky problem. Myslim si, ze lubim 2 chalanov. Jeden je moj priatel uz rok a 8 mesiacov, ten druhy moj priatel nikdy nebude. Moj pritel je Turek zijuci v Istanbule, takze 1500 km odo mna. Ten druhy je Srb a paci sa mi dlhych 5 rokov.Pred vyse 2 rokmi s
Uz prva veta vravi zas voje. Myslim si, ze lubim. Myslis si? Alebo to vies? Lebo mysliet si a vediet je dost velky rozdiel. Pravdepodobne nie si este vyspela na ziadny vazny vstah. tak to vidim svojimi ocamy.
viem,ze svojho priatela lubim..to viem na 100%, ale tie vsetky problemy na odradzaju z tohoto vztahu.. a svojho Srba mam neuveritelne rada a nikdy mu nedokazem odolat. Staci, ked sa na mna pozrie a ja neviem, co so sebou. Nie je to len fyzicke, ale 5 rokov je dlha doba a to, ze bol moj prvy z neho robi moju slabost. Mam ho velmi rada, ale ale neodvazujem sa to nazvat laskou, pretoze viem, ze sa sklamem a viem, ze nikdy spolu chodit nebudeme..
To je fakt,ze vztah.1500km od teba,no nie je co zavidiet.A urcite ma zenu a neviem kolko deti a ak ma budes presviecat o opaku neuverim ti ani slovo.Takze asi by som ti poradila aby si si zacala stym Srbom,ale to tiez nie je vyhra.Vsak ten tiez dakam odchadza.Nemas pocit,ze tvoje vztahy su len na dialku?Dievca mas 20r.najdi si nejakeho mileho slovaka a uzivaj si zivota.
No tak urcite moj priatel zenu a deti nema. Bola som tam, vsetci ma tam poznaju, takze viem o com hovorim. Zase zaslepeni Slovaci... ok, ale toto je o inom. So srbom si zacat nemozem, kedze ten vztah nikdy nechcel, kvoli tomu, ze sme dost znami a nechcel, aby si o mne ludia mysleli nejake zle veci, ze som s nim. Ono tie vztahy na dialku nie su zle, a lasku si nevyberas...
da sa to ... sama som to zazila Ale tu si musis ujasnit , ktory vztah je perspektivnejsi ... a zial, vybrat si nik z nas nemoze mat vsetko co by chcel drzim palce
dakujem... hmm ved to, ze s tym druhym to vztah nebol ani nikdy nebude.. sice nikto mi nevyhovori, ze ma nema rad... ale ten asi fakt nema perspektivu.. asi je dobre, ze odisiel, nebudem v pokuseni...
@4 viem ze svojho priatela lubim na sto percent ale problemy ta od toho vztahu odradzaju? tak asi ked lubis tak problemy riesis a nepoddavas sa im nie?? a svojho srba mam neuveritelne rada - prave si si odpovedala. nelubis dvoch chlapov naraz.. ak udrzujes vztah s oboma tak si uzi so svojim srbom a ked pride cas rozlucky povedz mu dovi dopo a je. aj tak ako si napisala sanca na realny vztah nulova... je to uplne o niecom inom. nebudem ti kecat do narodnosti,ak nechces slovaka tak nechces, uzi teda to co mas
Zanka: 8.r zijem s Turkom.Vravis,ze vsetkych poznas co sa tyka jeho rodiny.Ziaden Moslim ta nepredstavy rodicom tak skoro z ucty a respektu k rodicom.Moj priatel ma predstavil po dlhych 4 rokoch.Takze ak mas nahodou dake otazky kludne sa spytaj
jeho rodine ma neprestavil, len jeho sestram... a teraz cez leto idem aj za mamou a otcom...chces mi povedat, ze tvoj Turek ma manzelku a deti?? nemyslim si...
a poznas vsetkych v jeho okoli..jeho druhu rodinu tym myslim..
@15 hej nie si sama kto ma vo vztahu porblemy.. tak ak ta to nebavi tak sa an to vyser. pozri sa je urcita miera unosnosti ktoru znesies. ak mas pocit ze uz viac neznesies tak hod flintu do zita a vyser sa na svetko a je. uzivaj so srbom a potom mozno pride nova laska. verim ti. nie si sama co ma haluzne vztahy
Nie nema zenu ale ma 2 deti.Ked som ho spoznala bol este zenaty.Rozviedol sa po 3 rokoch nasej znamosti.Ziadna druha rodina neexistuje.Poznam vsetkych mamu ktora ma vzdy vybozkava ked sa stretneme,otca,sestry......Co sa v podstate divim.Po rozvode som cakala,ze ma budu nenavitiet,ale v pohode,da sa.Ale vztah nie je uplne v poriadku.
@16 ja viem, ze nie som sama..nemozem sa na to vysrat...nechcem si to priznat, ale neviem uz byt len tak sama.. hmm...a na Srba asi musim zabudnut.. ja som len chcela vediet nazory..
@17 mala som ta preklep, chcela som napisat, ze ja poznam jeho druhu rodinu, najlepsieho kamosa s bratoma ich rodicov, u nich som aj byvala...moj ma 21 rokov a ziadne deti nema...jeho mama je proti cudzincom, otec vysoky vojensky hodnostar, ktory ma vsak respektuje.. a vsetci ma tam maju radi, az na jeho mamu.. a otec ma zatial nepozna...
@20 no tak ten moj urcite s tym problem ma.. a vsetci Turci nie su rovnaki. najma Istanbul sa odlisuje od vychodu... na vychode by som tomu uverila..toto viem na 100%
z vlastnej skusenosti viem, ze JE mozne lubit 2 chalanov. ale musis si vybrat, lebo takto to nema buducnost ani s jednym. Skus si utriedit myslienky s ktorym je to perspektivnejsie. Urcite to bude tazke ale nemozes mat obidvoch naraz...
@24 nenajdem si slovaka, teda aspon zatial nie.. pre man nemaju ziadnu iskru, ani mi nevyhovuju.. zatial som takeho, co by mi sadol a zaujal ma nestretla..vzdy mi sadne niekto ne-slovensky...
nchapem na co ta zaujimaju nazory cudzich ludi ktori v skutocnosti nemaju ani potuchy o tom ako to s tymi tvojimi chlapmi je...si dost velka na to aby si sa vedela rozhodnut sama a niesla nasledky
Ja nechápem, prečo po každej "rade", ktorú ti nezainteresovaní dali, si ju začala vyvracať, že prečo by to tak nefungovalo. Alebo si sa chcela len vyžalovať? Ale celkovo z tohto fóra mám pocit, že ozaj nevieš čo chceš.
ano, chcela som sa vyzalovat, a precitat si co si iny ludia myslia.. to je vsetko. necakam, ze mi tu niekto vyriesi moj problem. ten si musim vyriesit sama. a to viem...
Tak najprv musím poznamenať, že Ťa chápem, aj keď ten problém nemám, ale snažím sa vžiť do tvojho cítenia. Musí to byť zložité nevyznať sa v samej sebe a v svojich pocitoch a túžbach. Už len to obdivujem, že dokážeš povedať, že s tým srbom nebudeš chodiť určite. A tým vlastne dávaš najavo, že miluješ svojho priateľa, že ho (pravdepodobne) nechceš podviesť. A myslím, že si čestná a dokážeš to vyriešiť. Myslím, že jediný spôsob ako to dokázať, je buď prerušiť kontakty, alebo sa zveriť obom týmto priateľom, ako to s tebou je. Len budeš potom musieť dať pozor, aby sa nezačali biť ...
V celom tomto probléme by sa mala odraziť tvoja vyspelosť a tvoja česť, počúvaj hlas srdca. Mne samému je smutno, ak si rpedstavím, že by moja priateľka mala tajný vzťah s niekým iným. Hoci predpokladám, že tvoj priateľ o tom nevie, ale stále je lepšie to s ním prebrať, ako čakať pokiaľ sa to dozvie sám a bude po vzťahu a prídeš možno o človeka, ktorý ťa miluje, kvôli človeku, ktorý ťa priťahuje asi len fyzicky, ako to vyplýva z tvojho opisu toho Srba. A možno sa mýlim, ja sa často mýlim, chcel som však aspoň troška prispieť k tomu, aby si to enjako zvládla. A ty to dokážeš určite, potom napíš ako...
@30 Dakujem za nazor... Je to mozno tak, ako hovoris. V zivote som mala jednu zasadu nikoho nepodviest a jedine, co by som nedokazala odpustit je nevera. To bolo pred rokom. Teraz sa to bohuzial stalo a uz sa to neodstane. Srba mam neuveritelne rada, ale nepripustam si, ze ho lubim, pretoze viem, ze to nema buducnost. Nepritahoval ma len fyzicky, ale aj svojou povahou a vsetkym, co robil a hovoril, ked sme boli sami.
Svojho priatela milujem, ale povedat mu to nepoviem, pretoze uz by som sem asi nemohla napisat nikdy nic. Bola by som mrtva. A to vravim smrtelne vazne...Ale nikdy sa to nedozvie, nema odkial ani od koho.Kedze je v Istanbule a tu o tom vie len par ludi, ktory ho nepoznaju.
Urcite dam vediet, hoci teraz je to vsetko uplne zle..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Slovakov fakt neprosim. Dakujem
a poznas vsetkych v jeho okoli..jeho druhu rodinu tym myslim..
ano, problemy ma odradzaju, pretoze je toho uz vyse hlavy z kazdej strany..nie je to lahke..
a vztah so Srbom uz udrzovat nemozem, kedze tu uz nie je a ta rozlucka nie je lahka.. ver mi..
a k veci najdi si slovaka
V celom tomto probléme by sa mala odraziť tvoja vyspelosť a tvoja česť, počúvaj hlas srdca. Mne samému je smutno, ak si rpedstavím, že by moja priateľka mala tajný vzťah s niekým iným. Hoci predpokladám, že tvoj priateľ o tom nevie, ale stále je lepšie to s ním prebrať, ako čakať pokiaľ sa to dozvie sám a bude po vzťahu a prídeš možno o človeka, ktorý ťa miluje, kvôli človeku, ktorý ťa priťahuje asi len fyzicky, ako to vyplýva z tvojho opisu toho Srba. A možno sa mýlim, ja sa často mýlim, chcel som však aspoň troška prispieť k tomu, aby si to enjako zvládla. A ty to dokážeš určite, potom napíš ako...
Svojho priatela milujem, ale povedat mu to nepoviem, pretoze uz by som sem asi nemohla napisat nikdy nic. Bola by som mrtva. A to vravim smrtelne vazne...Ale nikdy sa to nedozvie, nema odkial ani od koho.Kedze je v Istanbule a tu o tom vie len par ludi, ktory ho nepoznaju.
Urcite dam vediet, hoci teraz je to vsetko uplne zle..