Študujem na vysokej v dennej forme a momentálne stíham dve brigády. Snáď nastúpim neskôr do práce aj na TPP (treba ale rátať s tým, že rodičia potom stratia od štátu prídavok na dieťa a už nebudú mať vyživovaciu povinnosť). Pokiaľ si to zladíš s rozvrhom, dá sa všetko.
To závisí od rozvrhu a toho, koľko voľného času bude treba obetovať príprave do školy... Vôbec totiž nemusíš mať každé poobedie voľné (@7 ) a existujú aj také rozvrhy, kde niektoré dni ideš do školy ráno na dve hodiny a poobede na dve hodiny. To len pre lepšiu predstavu, čo je možné. Ale nehovorím, že je to nepravdepodobné, u IT-čkárov, na ktorých som narazila, nebolo nič výnimočné, mať robotu. Pri najhoršom je tu McDonald, kde sa šichty rozdávajú veľmi ústretovo.
@fakefake Študujem estetiku na FifUK. Pobavil si, že koľko peňazí mi dávajú rodičia Zatiaľ bývam s nimi a nájom+energie je jediné, čo za mňa platia. Inak stravu, cestovné, oblečenie, kozmetiku, od ďalšieho mesiaca aj účet za telefón atď... to všetko si platím sama. Preto chcem ísť pracovať na TPP, nech mám vyššiu výplatu, aby som sa mohla odsťahovať. Je mi jedno, že už nebudú mať voči mne vyživovaciu povinnosť, keď sa o to aj tak nestarajú...
podla rozvrhu..ja mam napriklad taky odveci rozvrh, ze jedine co mozem robit, je nocna v sobotu a to je dost na exkrement, ked potrebujes peniaze a neda sa vtesnat praca ani do jedneho dna :/
@fakefake prečo by si mal platiť školné? nechoď na súkromnú a nebudeš.. a záleží to od odboru a školy preboha, sú časovo náročné aj menej náročné odbory
ked to dokázal môj brat, a bol na dosť ťažkej vš, + práca .. tak prečo by sa nedalo? ale tak učil sa o troch ráno, a nejako dve hodiny spánku takžťe...
da sa ... ak si to vies zariadit ... ja studujem - denna forma .. a popri tom ucim v centre volneho casu ... mam celkom dobry plat .. robim co ma bavi .. mam skvelych kolegov i sefku ... ale je pravda, ze vacsinou nemam cas na ine veci okrem skoly a prace
@madiska sory nejako so len prebehla tie komentare tak vsetko sa da, ked si to clovek vie zosuladit ze? .. ten obchod by som aj ja rada.. uz len kebyze sa mi odnikal ozvali .. ach jaj Brno je pekne, ale najst normalnu brigadu :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2. zrejme normálne štúdium si myslel denné, tak závisí od rozvrhu
3. závisí od toho aká práca
4. závisí od otho koľko spánku potrebuješ denne, ako ti to páli alebo ako ti na známkach záleží
5, závisí od ústretovosti šéfa
ak si na všetky body odpovieš, potom sa môžeme baviť, či sa to dá
1. IT, buď niečo ako Počítačová bezpečnosť, alebo Aplikovanáa informatika
2. povedal yb som, že rozvrh bude nabitý čiže voĺno bude víkendy, poobede a v noci.
3. Čokoľvek čo mi spraví príjem, som ochotný prispôsobiť sa v podstate čomukoľvek
4. pod stresom fungujem výborne, a nie som zvyknutý mať pravidelný, či dlhý spánok 6-7 hodín denne je až nad normu niekedy....
)5. Tak na to si nebudem vedieť odpovedať kým to neskúsim všakže
ja som min. semester začala pracovať ale nestihala som to, teraz som si dala menej predmetov aby som pracovať mohla..