Sú Vianoce a na Vianoce sa dávajú darčeky. Darujem tento nick. Navrhnite ako chcete oňho súťažiť. Napríklad najkrajšia foto so zimnou tématikou? Alebo najkrajší blog o roku 2022?
Vytvor na ňom alterego Dzurindovho fanúšika a hádaj sa sám so sebou. Neviem si predstaviť normálneho človeka, čo by to chcel a je mi jasné, že ty to v hlave nemáš tiež úplne v poho...
Mne raz jeden chalan písal, že by sa sem veľmi rád registroval. Aj som s ním dlho telefonovala, nie je to žiaden fejk ani troll. Môžem mu napísať, či má stále záujem, ak by si mi dal ten nick. Keďže som zdá sa jediná záujemkyňa
@tequila@6 nevlastnil si tento účet niekedy ty? V TS sú len odoslané veci z 2014 a sú to správy typu "môžem ti poslať foto svojho penisu?" To by mi sedelo na teba.
Skúšať hodiť na Karola, že má sexualitu?
Najlepšie, že sa to na neho snaží očividne hodiť niekto, kto dickpick náhodne reálne ponúkal. Ako aj keby bola pravda, že si náhodne odomkol tento nick... Kto toto dopiče skúša? Ako keby to bola jediná možnosť dostať sa na twitter, ale na birdz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Najlepšie, že sa to na neho snaží očividne hodiť niekto, kto dickpick náhodne reálne ponúkal. Ako aj keby bola pravda, že si náhodne odomkol tento nick... Kto toto dopiče skúša? Ako keby to bola jediná možnosť dostať sa na twitter, ale na birdz...