Ja som na alkohol nemyslel nedavajte tam vsetkych hruska je dobra my sme ju mali aj na masku a aj som si pochutil potom am aj zdurilo trosku ale nie tak, zeby som isiel na zachod
Akoze vieme ze vacsina slovakov po 18 su alkoholici ale ze nas je az tolko som nevedel ..hehe a ja hrusku ani normalnu ani alko nejako nemozem citit od svojej 18 ale to je iny pribeh
Ja nevim co na tej spis cucoriedke vidite Akurat to ovocie s tej flasky mi chutilo.
Ale hruska je the best off
Ale ja som celkovo ovocinar, este taku dobru marhulovicu. Ta je tez dobra. A mozno trocha vac ako spisska hruska mi chuti GOLDEN hruska, stoji ale 170 sk a je to 42jka. Nema chybu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
vodku? linka? pockat. hrusku ako alko? alebo hrusku ak mnami mnami?
...veď sme Slováci ta ne?
Ale ja radsej coctaily
AKoze, co z toho? budem cakat na navrat do rodnej vlasti na poriadnu rozbijacku....
Ale hruska je the best off
Ale ja som celkovo ovocinar, este taku dobru marhulovicu. Ta je tez dobra. A mozno trocha vac ako spisska hruska mi chuti GOLDEN hruska, stoji ale 170 sk a je to 42jka. Nema chybu.
Kde ti ich kto zozenie?!