@lukaso121 po vyuziti tela na vyskumne ucely sa telo zpopolni @nymerio324 nesom si isty ale na organy myslim, ze si automaticky, ak nenapises ziadost o tom, ze nechces
@bress co to trepes?tetaz musis napisat kazdemu kto dal nie ze po smrti nech da telo na vyskumne ucely a potom pohreb.ale myslim ze hlavicku nato nemas
raz mi kamoška vravela, čo na nemenovanej slovenskej lekárskej fakulte spravili študenti s penisom jedného neboštíka...odvtedy by som nikdy nedal moje telo na výskum
@lukaso121 asi nestudujem v tom odbore kokotko. Ked das telo na vyskmne ucely, tak nejaky cas sa vyuziva a potom sa na naklady prislusneho ustavu spopolni .
na vyskumne ucely asi nie, ale na organy - o tom naozaj uvazujem. minule sme taketo zalezitosti riesili v skole z pravneho hladiska, a ja sama som dospela k nazoru ze by sa mala robit ovela vacsia "osveta" o tomto a ze je to neuveritelne "mrhanie" ked zomrie mlady zdravy clovek a jeho organy sa spalia alebo zahrabu do zeme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale inak chcem aby môj popol dali do presýpacích hodín
@nymerio324 nesom si isty ale na organy myslim, ze si automaticky, ak nenapises ziadost o tom, ze nechces
A mozno ano, zalezi v akom state.
who really cares after all.
Som Ateista a viem ze ak to niekomu pomoze tak nech mu to naoperuju.
Rado
ram44@azet.sk